Home GAMES Subway Surfers preuzet više od milijardu puta sa Google Play-a

Subway Surfers preuzet više od milijardu puta sa Google Play-a

by ITN Team

Subway Surfers je prvi put na Android platformu došla 2012. godine a i posle toliko godina je idalje popularna, a možda je sada i popularnija neo kada se prvi put pojavila na Google Play-u.

Razloga za to je više, a jedan od njih je što redovno dobija i nove nadogradnje (na mesečnoj bazi) koje ju čine i dalje zanimljivijom. Na dnevnom nivou Subway Surfers igra više od 20 miliona korisnika.

Subway Surfers

Subway Surfers

Da je u pitanju fenomenalan naslov dokazuje broj preuzimanja – više od milijardu puta, tako barem navode njeni autori dok Google Play i dalje „tvrdi“ kako je Subway Surfers preuzet između 500 miliona i milijarde.

Developeri su podelili i dodatne informacije vezano uz Subway Surfers – u 2015. godini zabeleženo je 350 miliona preuzimanja, godinu kasnije (2016.) dodatnih 330 miliona, a prošle, 2017. godine dodatnih 400 miliona preuzimanja. Brojke se odnose na iOS i Android platformu.

Subway Surfers

Subway Surfers

Ako SYBO i Kiloo Games nisu pogrešili prilikom brojanja onda je Subway Surfers prva igra koja je na Google Playu preuzeta više od milijardu puta!

You may also like

Leave a Comment