Home O nama

O nama

Pojam „nove pismenosti“ podrazumeva poznavanje i korišćenje računara, kako u radu tako i u svakodnevnom životu.
Savladavanjem upotrebe računara mnogi radni procesi se ubrzavaju i pojednostavljuju.Nastankom i razvojem globalne internet mreže, veliki broj različitih podataka i informacija stoji na raspolaganju svima koji koriste računar.
Koristeći računare i sve mogućnosti koje kompetentnim korisnicima stoje na raspolaganju, ljudi podižu kvalitet svog života i poslovanja na viši nivo.

Na sajtu ITnetwork obrađeni su svi elementi primene informacionih tehnologija (IT):
– Uređaji i infrastruktura koja se koristi u efikasnijem obavljanju poslovnih aktivnosti,
– Softverski paketi i programi koji su u svakodnevnoj upotrebi za različite namene.

Prikazano vam je kako da na najbolji način iskoristite potencijal interneta i njegovih servisa, informacione tehnologije uopšte i kako da je uspešno implementirate u svoje postojeće znanje i da ga nadogradite novim saznanjima, vestima iz sveta iz oblasti softvera hardwera.
ITnetwork je sajt novijeg izdanja koji ima veliku bazu IT informacija koja bi vas zadržala na sajtu par sati.

Za razliku od ostalih ovakvih sajtova ITnetwork izdvaja prijatan i jednostavan izgled, kao i ogromna baza informacija iz svake oblasti IT tehnologije.Svakodnevno se dodaju više novih članaka sa slikama koje možete pratiti i sa vašeg email-a putem RSS moda.Pored kategorija standardnih za ovakvu vrstu sajta možete naći i kategoriju „zabava“.
Pored opisivanja Hardwera i Softwera, Prenosnih uređaja, imate opisane i video igre kojima je dodeljena posebna kategorija. Kategorija je podeljena prema vrsti konzole koju koristite, pa tako i birate.

Pored svih ovih zanimljivosti imate i forum, ali da bi ste imali mogućnost da ga koristite moraćete da se registrujete i ostavite vaše podatke kao što su (ime, prezime, email…).

Nama je Vaša sigurnost podataka na prvom mestu.

Ako ste osoba koja voli da se informiše i da prati aktuelna IT dešavanja kod nas, i u svetu, ovaj sajt će ispuniti Vaša očekivanja i uz njega provešćete kvalitetno utrošeno vreme.