Home Pravila korišćenja

Pravila korišćenja

Dobrodošli na sajt ITNetwork.rs.

ITNetwork.rs Vam omogućuje korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja.

ITNetwork.rs zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

ITNetwork.rs se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje ITNetwork.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i ITNetwork.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Poslovni odnos između posetilaca i oglašivača na i van ITNetwork.rs portalu isključivo je stvar poslovnog dogovora posetioca i oglašivača. ITNetwork.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ITNetwork.rs portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala.

Komentari objavljeni na portalu ITNetwork.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

ITNetwork.rs portal zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.