Home BIZNIS I ZABAVA Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

by ITN Team
poker

Počevši skromno na obalama Meksika i Španije, Remi i Poker postali su globalno priznati i slavni u 19tom i 20tom veku. Iako su nove tehnologije, u prvi plan, izbacile igre poput  Pasijansa i Blackjacka, 21 vek nam ipak donosi pravu revoluciju u pomenutim kartaškim igrama. Osnivanja online kladionica dovelo je do mnogo veće ekspanzije širom sveta, pa se moze reći da su ove dve igre napravile pravu malu zajednicu sa sopstvenim jezikom koja ne poznaje ni vazdušne ni kopnene granice.

Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

Poker i Remi su igre beskonačne složenosti. Imajte na umu da je igranje u virtualnom svetu drugačije od igranja uživo. Teško je odupreti se tome da proverite novu poruku na Fejsbuku ili bacite pogled na tek pristigao email. Većina igrača ne drži sto postotni fokus na igri, što vama može doneti veliku prednosti, ako niste jedan od njih. Kada je igračima toliko zaokupirana pažnja, a pri tom ne mogu ni da vam vide lice, ne mogu lako shvatiti da li igrate čvrsto ili belfirate. Možda vam u Remiju to neće mnogo pomoći, ali u pokeru to vam daje kraljevsku prednost.

Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

Povratak remija i pokera u virtuelnom svetu

Lepota pokera baš leži u njegovoj prevrtljivosti, kao i sposobnosti da nas zainteresuje svaki put kada sednemo za sto. U virtuelnom svetu to je još lakše, jer ako vidite da vam odredjeni skup ljudi ne leži, odnosno sreća vas ne prati baš za tim stolom vrlo lako možete ustati ( izlogovati se ) i preći za drugi sto. Bez ikakve ljutnje ili negativne reakcije od strane drugih saigrača. Najbolji igrači sveta ceo život kombinuju i eksperminetišu, pa zašto ne bi ste i vi.

Opcija je definitivno mnogo. Odvojite malo vremena da pronadjete dobar portal, na obećavajućem glasu i sa dovoljnim brojem soba. Kada znate da ste u sigurnim rukama krenite korak po korak i obe igre će vam postajati sve zanimljivije i zabavnije. Želimo vam mnogo sreće i po dva džokera za početak.

You may also like

Leave a Comment