Home GAMESGames vesti LA Noire stiže na PS4, Xbox One i Switch

LA Noire stiže na PS4, Xbox One i Switch

by ITN Team

Detektivska igra čija se radnja odvija u Zlatno doba Hollywooda, LA Noire, koja prati detektiva Colea Phelpsa bila je dosta drugačija od ostatka jer se Rockstar jako usmerio na interaktivno iskustvo uz korištenje MotionScan tehnologije za što vernije prikazivanje likova. Igračima i kritičarima se to dosta dopalo, pa je projekat bio poprilično uspešan.

Od izlaska je prošlo gotovo šest godina, a Rockstar je odlučio kako bi bilo u redu da naprave poboljšane verzije za PlayStation 4, Xbox One i Switch. To naravno uključuje poboljšane teksture, osvetljenje i oblake, 1080p rezoluciju, podršku za PS4 Pro i Xbox One X i sav dodatni sadržaj koji je uz original izašao. Hoće li biti grafičkih poboljšanja za Switch ne zna se, ali verzija za Nintendovu konzolu koristiće sve mogućnosti Joy-Con kontrolera.

LA Noire

LA Noire

VR verzija igre biće drugačija od originala, a zove se The VR Case Files. Sadržaće nekoliko slučajeva kojima će vlasnici HTC Vivea moći da pristupe posebno. Verzije za PS4, Switch i Xbox One izlaze 14. novembra, dok za VR verziju još nema datuma izlaska.

You may also like

Leave a Comment