Home BIZNIS I ZABAVA Stiže robot za žene

Stiže robot za žene

by ITN Team

Lutke za seks namenjene muškarcima nisu nikakva novost. Ali, lutke za žene još su uvek prava retkost, međutim i to će se uskoro promeniti.

Kompanija „Realbotix“ specijalizovana za izradu seksualnih pomagala najavila je Henrija – lutku robota koji će biti visok 182 centimetra, imaće crnu kosu, biće nabildovan, ali će mu i cena biti visoka.

Naime, njegova osnovna verzija koštaće 9.092 evra, a ona skuplja čak 12.502 evra. Koja će biti razlika između jeftinijeg i skupljeg modela, proizvođač još nije otkrio, piše „Daily Mail“.

Henri će svoje kupce dočekivati nakon posla rečima dobrodošlice, na engleskom jeziku s britanskim naglaskom. On će biti u stanju da priča o omiljenim serijama i filmovima, šali se, pa čak i „zavodi“ i recituje romantične pesme.

Njegovo silikonsko telo će biti vrlo slično pravom telu muškarca, a korisnici će njim upravljati putem mobilne aplikacije.

Met Mekalen, predstavnik „Realbotixa“, objasnio je da brojne žene širom sveta pate od istog problema kao i muškarci – usamljenosti. Kako kaže, njihov robot je rešenje upravo za usamljene ljude.

„Realbotix“ se inače proslavio svojom ženskom lutkom „Harmoni“ koja se može prilagoditi posebno za svakog kupca. Moguće je izabrati boju očiju, kose, pa čak i oblik zadnjice.

You may also like

Leave a Comment