Home BIZNIS I ZABAVA Sega u crowdfunding kampanji za ‘Sonic the Hedgehog’ toster

Sega u crowdfunding kampanji za ‘Sonic the Hedgehog’ toster

by ITN Team

Da li ste ikada poželeli da istostirate sliku ‘Sonic the Hedgehog’ na svome tostu? Kakav god da je odgovor, uskoro će se pojaviti takav tost sa likom popularnog Sega junaka.

Na Twitter nalogu igre ‘Sonic The Hedgehog’ objavljeno je da dok većina kompanija najavljuje velike nove naslove igara za E3, Sega donosi ovaj toster za sve Sonic fanove.

Izgleda da toster samo tostuje Sonic-ovu sliku na sredini i ivicama vašeg hleba, što i  nije bаš najbolje. Samo srednji deo vašeg tosta će zapravo biti tostiran, pa nadamo se da zaista volite ne-pečeni hleb. Pretpostavljamo da će biti u redu ako ga u velikoj meri prepečete? Ili koristite loše pripremljeni tost hleb da napravite sendvič?

Toster košta 34,95 dolara, a 1.000 ovih beba treba prodati pre 12. jula kako bi ih napravili. Prema zvaničnoj stranici, toster je dostupan samo za isporuke u SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Meksiku, Argentinu, Belizeu, Brazilu, Čileu, Kolumbiju, Kostariki, Ekvadoru, El Salvadoru, Hondurasu, Nikaragvi, Panami i Peruu. Dakle, još uvek nema kod nas ako ste poželeli da bude među prvih 1000 kupaca, ali strpljivo, biće.

 

You may also like

Leave a Comment