Vip prva Family Friendly kompanija u Srbiji

Vipovci na jutarnjoj kafi

Da li ste čuli za pojam Family Friendly kompanija?

Ukoliko bi vam neko rekao da na poslu možete da uzmete slobodne dane zato što vam dete kreće u školu ili vrtić, da imate pravo da nakon što se vratite sa porodiljskog bolovanja određeni period radite skraćeno po istim uslovima kao da ispunjavate puno radno vreme, da možete da radite i van prostorija firme, da imate pravo na fleksibilno radno vreme, da postoje dani na poslu koji su namenjeni druženju sa članovima porodice, da vaša firma za vas organizuje „pivski dan“ ili čak festival, da li biste prihvatili takav posao i poverovali da tako nešto postoji u Srbiji?

Takvi uslovi mogući su u kompaniji koja već deset godina posluje u našoj zemlji i poseduje prestižni Family Friendly Enterprise (FFE) sertifikat – Vip mobile. Ovaj sertifikat dodeljuje sertifikaciono telo TMS CEE, prema sertifikacionoj šemi „Ekvilib“ Instituta iz Slovenije, a osnovni uslov je da poslovna politika firme bude usredsređena na usklađivanje rada i privatnog života zaposlenog. Primena ovih postulata u svakodnevnom radu, svrstala je Vip u grupu kompanija koje posluju u najrazvijenijim zemljama Evrope i učinila ovog mobilnog operatera prvom firmom u Srbiji koja može da se pohvali sertifikatom koji potvrđuje odgovorno poslovanje firme u skladu sa privatnim i poslovnim potrebama zaposlenih.

10 godina Vip

„Duboko verujemo u to da sve počinje i završava se sa ljudima koji nas okružuju. Zadovoljstvo zaposlenih je preduslov za uspešno poslovanje, zato ga moramo posmatrati šire od radnog okruženja i truditi se da njihov život učinimo kvalitetnijim.“, izjavila je Larisa Grizilo, Senior direktor Ljudskih resursa i Korporativnih komunikacija u kompaniji Vip mobile.

U kompaniji Vip mobile postoji Family Friendly tim koji je zadužen za praćenje implementacije svih osmišljenih mera, kako bi nakon osnovnog, stekli pravo i na potpun FFE sertifikat. FFE sertifikat predstavlja dugoročnu savetodavnu proceduru koja obezbeđuje pozitivne efekte kroz usklađivanje rada i privatnog života i odražava konkurentsku prednost sa pozitivnim ekonomskim efektima na kompaniju i dugoročnim efektima na društvo.

Vip prva Family Friendly kompanija u Srbiji was last modified: 23 septembra, 2017 by

Related posts

15 grešaka koje lideri često čine prilikom implementacije tehnologije u prodajnom procesu

Kako dobiti vidlјivost kada ste početnik i u ranoj ste fazi kreiranja biznisa

Činjenice koje dokazuju da je Dorian Nakamoto osnivač BitCoin-a