U najavi ‘The Dark Pictures Anthology’ horor kolekcija igara

Bandai Namco je preuzeo sledeći projekat iz Supermassive Games-a, najpoznatijeg po PlayStation 4 horror-avanturističkoj igri Until Dawn. Nazvana The Dark Pictures Anthology serija će uklјučivati niz pojedinačnih igara, od kojih svaka ima zajednički cilј: prestraviti igrače.

Prva iz „The Dark Pictures“, koja će se pojaviti 2019. godine za PlayStation 4, Windows PC i Xbox One, je priča pod nazivom Man of Medan. Igrači će birati između jednog od četiri američka turista u onome što zvuči kao smrtonosno Gilligan Island iskustvo: Nјihovo letnje krstarenje pretvara se u borbu za preživlјavanje na brodu koji je proglašen za brod iz vremena Drugog svetskog rata.

Man of Medan nosi oznake prethodnika iz Supermassive Games-a, sa različitim izborima, putanjima i završetcima. Životi sva četiri igrača su u igri, takođe, prema Supermassive Games-u.Pogledajte trejler i pokušajte da nam kažete da se Man of Medan ne oseća kao naslednik Until Dawn, samo ovaj put na moru.Dok je najnovija igra programera, Hidden Agenda, bila neobičan eksperiment u interaktivnom pričanju priče, The Dark Pictures Anthology već izgleda kao intrigantan povratak u formu.

U najavi ‘The Dark Pictures Anthology’ horor kolekcija igara was last modified: 30 avgusta, 2018 by

Related posts

Lista poboljšanih igara za PS5

Datumi izlaska novih igara za PS5, PS4 u 2022

Into The Pit