Sony BRAVIA TV MASTER serija donosi ekskluzivni Netflix calibrated režim i kvalitet studijske produkcije u dnevnu sobu

Kompanije Sony i Netflix predstavile su Netflix calibrated režim za Sony BRAVIA MASTER seriju televizora. Režim je posebno dizajniran da osigura očuvanje kvaliteta slike koji je u skladu sa vizijom i namerama filmskih stvaralaca.

Poslednjih godina videli smo velike napretke u tehnologiji koji su imali nezapamćen uticaj na način konzumiranja televizijskog i filmskog sadržaja. Kompanije Sony i Netflix dugo su pioniri u industriji u pogledu produkcije i distribucije sadržaja i sarađuju direktno sa stvaraocima da bi njihove priče preneli ljubiteljima zabave širom sveta. Obe kompanije uložile su puno truda u razvoj i podršku inovativnim tehnologijama, kao što su 4K rezolucija slike, HDR (visoko dinamični rang) i Dolby Atmos™ zvuk koji omogućava filmskim profesionalcima da autentično izraze svoju viziju fanovima širom sveta.

Netflix calibrated režim je dostupan ekskluzivno na novim AF9 OLED i ZF9 LCD televizorima Sony BRAVIA MASTER serije, a osigurava gledaocima iskustvo sa kinematografskom verodostojnošću na Netflix platformi. Razvijen od strane inženjera kompanije Sony zaduženih za kvalitet slike u saradnji sa naučnicima iz kompanije Netflix koji se bave bojom, Netflix calibrated režim pruža kvalitet slike koji se približava kvalitetu profesionalnog monitora u filmskom producentskom studiju. Sa jednim jednostavnim podešavanjem, korisnici Netflix platforme mogu da uživaju u preciznim bojama i dinamičkom kontrastu – onako kako je kreator zamislio. To je očigledno kada se gledaju vizuelno spektakularne serije poput originalnog Netflix ostvarenja serije „Izgubljen u svemiru“ (Lost in Space) sa neverovatnim pejzažima i bićima obavijenim atmosferskim osvetljenjem.

Dok sam nedavno gledao ’Izgubljen u svemiru’ (Lost in Space), bio sam zatečen živopisnim predelima. Bujne šume, zasenčena snežna polja, i drugi vizuelni elementi uvukli su me još više u svet Robinsonovih avantura. Jedva čekamo da naši korisnici širom sveta na novim Sony televizorima BRAVIA MASTER serije dožive ovo fantastično iskustvo, i da po prvi put kvalitet slike kreiran u studijima bude prenesen u dnevnu sobu preko Netflix calibrated režima“, rekao je Skot Mirer, potpredsednik ogranka Device Partner Ecosystem u kompaniji Netflix. Više o tome pročitajte na blogu kompanije Netflix.

Sony BRAVIA MASTER seriju čine dva nova televizora – AF9 OLED i ZF9 LCD. Uzimajući u obzir poluvekovnu tehničku ekspertizu kompanije Sony u inženjeringu televizora, MASTER serija pruža najviši nivo kvaliteta slike koji je dostižan u kućnom okruženju. Ona dolazi sa raznolikim pametnim karakteristikama i jedina je serija televizora koja nudi Netflix calibrated režim.

Kompanija Sony će naknadno objaviti cenu i datum kada će MASTER serija televizora biti dostupna u Evropi.

Sony BRAVIA TV MASTER serija donosi ekskluzivni Netflix calibrated režim i kvalitet studijske produkcije u dnevnu sobu was last modified: 6 avgusta, 2018 by

Related posts

Mi TV Q1 QLED 4K

Sony ZV-1

Huawei noviteti nas svakog dana prijatno iznenađuju