Sonic Mania Plus

Sonic Mania je apsolutni povratak SEGA maskote. Ali igra je bila samo digitalno izdanje i fanovi su želeli nešto opiplјivo za držanje. Uz to dolazi i Sonic Mania Plus, ne samo kao fizička vrsta “Collector’s Edition” originalne igre, već je napunjena novim likovima, novim modovima igre i šilјastim fizičkim dodacima poput jakne sa temom SEGA Genesis i art knjigom. To je još uvek ista sjajna igra koju ste igrali prošle godine, samo sa dodatim sadržajem i to nikada nije loša stvar.

 

Jezgro igre Sonic Mania i dalјe je isto, ali SEGA nije puštala fizičku kopiju i završila posao. Postoje dva nova igriva lika iz prošlosti Sonic – Ray the Fliing Squirrel i Mighty the Armadillo. Mighty ima Hammer Drop koji mu omogućava silazni Spin Attack koji može da uništi prepreke, a Ray ima Air Glide koji mu omogućava da prelazi velike udalјenosti kroz vazduh. Osim toga, oni igraju identično ostatku glavnih uloga. Mighty se posebno oseća kao najkorisniji, ali klizanje i naniže uranjanje Ray-a je takođe prilično korisno.

Novi Encore mod je takođe prilično odličan. Nekako je poput New Game Plus, ali ima svoje datoteke za sačuvavanje, odvojene od osnovne igre. Nivoi se prerađeni sa novim trikovima i kada vidite odziv na ekranu, možete da menjate između bilo kojeg od pet likova koji mogu da se igraju. Iskreno, postao nam je preferirani način da igramo igru. Povrh Encore moda postoji nova verzija za četiri igrača (za razliku od dva) Competition moda. Naša porodica još nije previše naklonjena Sonic-u, ali biće od trenutka kada završimo sa njima … prokletstvo, postoji čak i funkcija sačuvavanja i reprodukcije za speedrunners-e.

Sonic Mania Plus was last modified: 30 marta, 2020 by

Related posts

Lista poboljšanih igara za PS5

Datumi izlaska novih igara za PS5, PS4 u 2022

Into The Pit