Paradox-ova strategija Stellaris stiže na konzole

Stellaris, titula velikog strateškog putovanja kroz svemir iz Paradox Development Studia, na putu je ka PlayStation 4 i Xbox One. Nazvana je Stellaris: Console Edition, bez cene ili datuma objavljivanja.

Stellaris je prvi put objavlјen 2016. godine, u kombinaciji sa tradicionalnim 4X žanrom (koji podrazumeva istraživanje, širenje, eksploataciju i istreblјenje) sa Paradox-ovim sopstvenim brendom velike strategije. Igra se dobro shvata zbog svoje dubine prilagođavanja, koja se proteže na trke u igri i njihove borbene brodove. Luku je razvila Tantalus Media, koja je nedavno pomogla da se Paradox Cities: Skylines objave i na konzolama takođe.

Stellaris je iskoristio brojne ispravke i pobolјšanja od kada je prvobitno objavlјen.Proširenje Leviathans posebno je dodalo novi sloj narativnog sadržaja u igri.Deluke verzija Stellaris: Console Edition će uklјučivati Leviathans, kao i ekspanziju Utopia-e i dodatnu trku u igri pod nazivom Plantoids.Nema reči kada ili kako će popularna Apocalipse ekspanzija, koja je dodala moćno novo oružje u igru u februaru, biti dostupna igračima konzola.

Paradox-ova strategija Stellaris stiže na konzole was last modified: 29 avgusta, 2018 by

Related posts

Lista poboljšanih igara za PS5

Datumi izlaska novih igara za PS5, PS4 u 2022

Into The Pit