Nickelodeon All-Star Brawl

Ova vrsta igre nije ništa novo: multiplayer brawler zasnovan na sceni u kome je vaš cilј da pobedite protivnike bilo nanošenjem štete ili slanjem preko ivice platforme. Mnogo ih je u prošlosti dolazilo i odlazilo, a izvan Nintendo-ove Super Smash Bros. serije, vrlo mali broj njih je ikada pogodio cilј. Nickelodeon All-Star Brawl, međutim, čini pristojan posao uklјučivanjem poznatih likova i privlačnim igranjem, i to bi mogao biti i najbolјi brawler koji nije Smash Bros.

Ovde postoji zanimlјiv spisak likova, koji donosi poznata lica iz niza Nickelodeon vlasništva. Neki su čudni izbori, međutim, nedostaju glavni likovi. Iz Rugrats-a postoji samo Reptar – ali bar ovde izostavlјanje beba ima smisla; to što se bebe bore jedna protiv druge verovatno je lošeg ukusa. Ali, na primer, postoji samo Helga iz Hey Arnold-a i Oblina iz Aaahh!!! Prava čudovišta. Koliko god da je lepo videti uklјučene te franšize, više likova bi bilo dobrodošlo. Pretpostavlјamo da možemo da držimo palčeve za neke pakete DLC likova ako se igra pokaže uspešnom.

Prelazimo na samo igranje. Nickelodeon All-Star Brawl ima nekoliko dostupnih mod-ova, koji se prostiru za jednog igrača, lokalnog multiplayera i online multiplayera. „Kampanja“ za jednog igrača prikazuje kako napredujete kroz niz borbi jedan na jedan u brojnim mod-ovima težine. Ali ovakva igra se oslanja na multiplayer da bi zaista uspela. Srećom, kada smo igrali na PS5, nikada nismo imali problema da pronađemo par, ali samo će vreme pokazati koliko će zajednica ostati živahna. Možete da izaberete da igrate povremene mečeve ili da se rangirate, ili jednostavno napravite lobi za druženje sa prijatelјima (ili steknete nove).

Svaki lik ima svoj niz pokreta i, iznenađujuće, prilično su dubinski. Pritiskom na dugmad za lice vaš lik će izvoditi lagane, teške i dalekosežne napade, ali kombinacije i složeniji pritisci tastera omogućiće vam izvođenje žešćih poteza. To je vrsta igre koju je vrlo lako pokupiti bez obzira na vaš nivo veštine, ali samo oni koji odvoje vreme da je savladaju zaista će pobediti. To je nivo dubine kojim smo prijatno iznenađeni što ga vidimo.

Svaki lik takođe igra nešto drugačije, pa ćete nesumnjivo brzo pronaći želјene likove. Michelangelo i Leonardo iz The Teenage Mutant Ninja Turtles, zabavni su za igru zahvalјujući veštinama mača, dok Reptar-ov napad na velike udalјenosti i bljuvanje vatre čine ga prilično moćnim borcem. Čak i Oblina, crno-belo čudovište u obliku trske iz Aaahha!!! Real Monsters nudi dobar udarac za njenu malu veličinu ako odvojite vreme da naučite njene pokrete.

Igranje na PS5, takođe izgleda prilično lepo. Modeli likova su prijatno detalјno opisani i iako ih 3D iscrtavanje čini malo drugačijima od njihovih 2D crtanih slika, svi su odmah prepoznatlјivi (i simpatični). Postoji i pristojan raspon faza koje možete da izaberete, a sve se zasnivaju na istim franšizama kao i spisak likova. Razočarani smo što se Tommy Pickles igraonica ne pojavlјuje, ali pošto je Reptar jedini lik Rugrats-a na raspolaganju, umesto toga imamo lokaciju sa Reptar-ovom tematikom.

Na kraju, uspeh Nickelodeon All-Star Brawl-a leži u tome koliko je živa njegova online zajednica. Do sada smo lako pronašli igrače, ali ko zna da li će ostati. Bilo bi šteta ako to ne učine, jer ovo je kompetentan brawler. Nјegov prijatan vizuelni izgled, raznovrstan spisak volјenih likova i iznenađujuće duboka borba čine ga jednom od bolјih igara Smash tipa. Ali ako nema nikoga online za igru, njegov oflajn sadržaj brzo će izgubiti zabavu.

Nickelodeon All-Star Brawl was last modified: 28 oktobra, 2021 by

Related posts

Far Cry 6 – Vaas: Insanity

Beyond Blue

My Singing Monsters Playground