HTC oživio Wildfire brend sa novim telefonom

Nakon osmogodišnje pauze, kompanija HTC je odlučila da na tržište vrati svoj Wildfire brend sa novim telefonom pod oznakom Wildfire X.

Prva zanimljivost je da je tajvanska kompanija ovaj brend licencirala kompaniji InOne Smart Technology – kineskom proizvođaču poznatom po svojim Lava telefonima, dok je druga zanimljivost ta da je HTC Wildfire X za sada namijenjen samo tržištu Indije.

HTC Wildfire X je telefon sa 6,2-inčnim ekranom HD+ rezolucije kojeg pokreće Helio P22 čipset i dolaziće u dve memorijske kombinacije – 3GB RAM-a i 32GB flash memorije, odnosno 4GB RAM-a i 128GB prostora za čuvanje podataka. Prisutan je i microSD slot za proširenje kapaciteta, a napaja se iz baterije kapaciteta 3.300 mAh. To je još čitač otisaka prsta, tri kamere sa stražnje strane koje čine 12MP glavni senzor – 8MP senzor sa 2x optičkim zumiranjem i 5MP senzor dubine. Dolaziće sa Android Pie verzijom operativnog sistema, a cene će iznositi 155 dolara za model sa manje memorije, odnosno 195 dolara za više memorijskog kapaciteta.

Za sada nema informacija da li će se Wildfire brend pojavljivati na ostalim tržištima.

HTC oživio Wildfire brend sa novim telefonom was last modified: 16 avgusta, 2019 by

Related posts

Uz Huawei nova 9 i Huawei nova 8i besplatna zaštita od oštećenja ekrana

HONOR 50: Nova era vloginga uz savršeno dizajnirani telefon

Umorni ste od ogromnih telefona? Huawei nova 9 je jedan od najtanjih, najlakših i najstilizovanijih pametnih telefona.