Fortnite PS4 igrači koji koriste tastaturu i miša igraće zajedno sa PC igračima

Igrači Fortnite Battle Royale koji koriste tastaturu i miša na PlayStation-u 4 biće upareni protiv onih koji koriste istu kontrolnu šemu, bilo na računaru ili konzoli, objavio je Epic Games u izjavi o razvoju.

Spajanje na bazi inputa nije u sastavu Fortnita, ali će se, kada bude bilo, proširiti na celu zabavu. To znači da ako neko u grupi koristi tastaturu i miša na konzoli, cela žurka će se uparivati sa tastaturom i mišem na PC-u ili PS4-u.

Xbox One trenutno nema zvaničnu podršku za kontrolu tastature i miša (iako Microsoft navodi da radi na isporuci za redovnu jesenje ažuriranje konzole). Korisnici tastature i miša se smatraju da su u prednosti u odnosu na igrače gamepada, naročito zbog brzine tačnosti i pobolјšanja dobijenih cilјajući mišem.

Epic-ov razvojni update nije ništa rekao o PC igračima koji koriste gamepad koji je uparen sa gamepad korisnicima na toj ili drugim platformama. Epic je rekao da se do kraja godine očekuju prilagođene kontrole, a korisnici će moći u potpunosti da preprave gamepad prema njihovim želјama.

Očekuje se i takmičarski sistem za Fortnite u toku ove jeseni. Epic je rekao da je razvoj na konkurentnom sistemu počeo nedavno, a ono što im je bilo na umu omogućilo bi igračima da se direktno takmiče u istom meču „i da budu priznati za njihova dostignuća „. Nisu dati drugi detalјi.

Na kraju, Epic je spomenuo da će Fortnite igrači na PS4 Pro sistemima uskoro videti podršku za 4K rezoluciju.

Fortnite PS4 igrači koji koriste tastaturu i miša igraće zajedno sa PC igračima was last modified: 30 avgusta, 2018 by

Related posts

Lista poboljšanih igara za PS5

Datumi izlaska novih igara za PS5, PS4 u 2022

Into The Pit