Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 15. apr. 2017.

Tri nove digitalne mašine za štampanje Xerox Versant povećavaju automatizaciju i mogućnosti rasta poslovanja

Kako komercijalne štamparije i interna odeljenja za štampu mogu ostvariti nove nivoe automatizacije i rasta poslovanja? Veći kvalitet slike, širi raspon medija i napredne integrisane mogućnosti grafičke izrade su ključne funkcije novih digitalnih štampača Xerox Versant® 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100.

„Produktivnost, automatizacija i integrisana grafička dorada kojima se odlikuju štampači linije Versant već su im osigurali mesto u brojnim štamparijama koje pružaju usluge štampe po narudžbini i internim odeljenjima za štampu“, rekao je Ragni Mehta, potpredsednik i glavni direktor tima za štampu pojedinačnih listova (Cut Sheet Business) u kompaniji Xerox. „Nova linija proizvoda Versant donosi poboljšane funkcije automatizacije za maksimalno učinkovit rad, smanjenje količine otpada, brži proizvodni proces i širenje mogućnosti primene.“

Linija Versant štamparijama nudi veće kapacitete, veću produktivnost i integrisane alate za automatizaciju, kao što je spektrofotometar, dorađivač za izradu brošura sa punim propustom, moduli za bušenje i kvadratno presavijanje i drugi napredni alati za sve potrebe grafičke izrade. Mašine mogu da obrade sve, od ukoričenih marketinških materijala u sečenom i gotovom formatu, poštanskih materijala, znakova, izveštaja, do časopisa sa punim propustom i to na različitim vrstama medija i u raznim veličinama, od omota do plakata veličine 26 inča/660 mm.

Poslovne brošure za prednost pred konkurencijom

Printegra, štamparija sa sedištem u Fairportu (država New York), proizvodi širok asortiman visokokvalitetnih poslovnih dokumenata i štamparskih proizvoda po narudžbini za posrednike i distributere u štamparskoj delatnosti. U poslednjih nekoliko meseci Printegra je testirala mašinu Versant 180 Press sa uključenim mogućnostima grafičke izrade.

„Radi se o švajcarskom nožu u oblasti štampača pojedinačnih listova“, izjavio je Tim Sellers, glavni direktor kompanije Printegra. „Mogućnost integrisane izrade sa punim propustom i kvadratnim presavijanjem je velika prednost. Poslovi koje je ranije obavljalo nekoliko odeljenja se sada mogu uraditi odjednom.“

Zahvaljujući liniji Versant Printegra je proširila svoju ponudu, a posredstvom toga i povećala prihode. Ultra HD rezolucija je bila ključan faktor i za kompaniju Printegra jer daje dosledne boje od početka do kraja svakog posla.

Funkcije automatizacije i produktivnosti koje su potrebne internim odeljenjima za štampu

Prema istraživanju kompanije InfoTrends, smanjenje troškova proizvodnje i povećanje učinkovitosti glavni su prioriteti u 84% internih odeljenja za štampu. Širenje na nove usluge štampanja i rast postojeće ponude su odmah iza njih.

„Štampači u internim odeljenjima za štampu treba da imaju brzinu uz stroge radne cikluse i tehnologiju za upravljanje usklađivanjem i kalibracijom. Novi štampači Xerox Versant pružaju prednosti napredne automatizacije i produktivnosti kako bi ispunili te potrebe“, rekao je Pat McGrew, direktor kompanije Keypoint Intelligence. „Funkcija Simple Image Quality Adjustment zahteva štampu i povratno skeniranje internog materijala i osigurava brzo i jednostavno prilagođavanje, što je u skladu sa najboljom praksom koju preporučujemo. Taj proces omogućuje ekstremno preciznu registraciju koju će zaposleni u odeljenju za štampu znati da cene.“

Nova linija digitalnih mašina za štampanje Versant nudi:

  • Veću učinkovitost – uz povećane radne cikluse i mogućnost štampe od 80 do 100 strana po minutu, mašine mogu da štampaju na materijalima gramaže do 350 g/m2. Integrisane tehnologije kao što su Registration Alignment i Production Accurate Registration osiguravaju usklađenost između slike i medija i jednaku gustinu.
  • Dodatne mogućnosti uvlačenja i dorade – napredne mogućnosti uvlačenja omogućuju dužu, neprekinutu štampu sa mogućnostima integrisane izrade kao što su Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer i Xerox Two-Sided Trimmer.
  • Visok kvalitet slike – Ultra HD rezolucija i 10-bitna tehnologija daju četiri puta više piksela po stranici u odnosu na druge mašine. Ugrađena tehnologija Xerox Confident Color i funkcija Full Width Array zajedno donose optimalni kvalitet slike. Versant 180 Performance Package sadrži Xeroxov softver Automated Color Quality Suite sa ugrađenim spektrofotometrom za potpuno automatizovano upravljanje bojama.

Dostupnost

Versant 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100 mogu da se naruče odmah na većini tržišta, uz neke razlike u određenim zemljama.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Debi Sharkoon USB 3.0 horizontalnog HDD-SSD docking station-a
Sharkoon Technologies je loansirao u Evropi najnoviji horizontalni docking station uređaj, model nazvan SATA QuickDeck Pro koji podržava i 3.5-inčne i 2.5-inčne SATA hard diskove, solid state diskove i hybrid hard diskove a ima USB 3.0 konekciju. SATA QuickDeck Pro je dimenzija 180x143x40 mm i težine 240 grama i može se kupiti po preporučenoj ceni od 28€.
Opširnije
I-O priprema novu liniju USB 3.0 flash memorija
I-O Data je najavio danas TB-3X seriju USB 3.0 flash memorija. Najavljene za kraj maja, ove nove memorije su dimenzija 23.1x59.8x8 mm i donose brzinu pisanja/čitanja od 75/25 MB a imaju dizajn bez poklopca sa slide-out USB konketorom kao i metalno kućište u zlatnoj, crvenoj i sivoj boji. I-O Data TB-3X flash memorije će se prodavati sa jednogodišnjom garancijom i u kapacitetima od 8GB (36.6$), 16GB (65$), 32GB (121$) i 64GB (194.4$).
Opširnije
EVGA najavio novu globalnu polisu garancija
EVGA je sa ponosom najavio novu globalnu polisu garancija za sve svoje proizvode. Ova nova garancija će osigurati da ćete bez obzira u kom regionu živite imati svu moguću podršku koja vam je potrebna kada kupite EVGA proizvode. Ova nova garancija će se automatski primenjivati na svaki proizvod koji je kupljen posle 1. jula 2011. godine. Ova nova garantna polisa će obezbediti minimum 3 godine garancije i registraciju koja je ociona. Garancija je kompletno prenosiva što znači da ako krajnji kupac bilo koji EVGA proizvod proda nekom drugom korisniku koristeći privatnu...
Opširnije
D-Link predstavlja DIR-865L: Prvi u svetu 802.11ac Cloud Ruter sa odgovarajućim dongleom
D-Link predstavio amplifi™ ruter DIR-865L kao pionirski primer udruživanja najnovije generacije Wi-Fi povezivanja sa mogućnostima koje pruža Cloud tehnologija! D-Link je predstavio svoj ruter, prvi takav na svetu, koji uspešno sjedinjuje brzine najnovijeg bežičnog standarda 802.11ac sa već afirmisanim mydlink Cloud uslugama, otvarajući time novo doba u povezivanju i svestranosti mrežnih tehnologija i uređaja. Zajedno sa predstavljanjem ovog uređaja iz D-Linka su najavili i skorašnji izlazak na tržište svog prvog 802.11ac USB dongla koji će...
Opširnije
BenQ uskoro novi monitor
BenQ tokom aprila kreće sa prodajom 27-inčnog monitora GW2760HS. Monitor je najavljen još u decembru prošle godine, a karakteristikama i cenom je više prilagođen manje zahtevnim kućnim korisnicima i poslovnim ljudima koji traže više radnog prostora nego grafičkim profesionalcima. U 27 inča dijagonale BenQ ugrađuje A-MVA LCD matricu sa LED pozadinskim osvetljenjem i punom HD rezolucijom (1.920 x 1080 tačaka), dok tanka ivica ekrana od 11,5 mm čini uređaj pogodnim za upotrebu u višemonitorskim konfiguracijama. Kompanija navodi i vreme odziva od 4 ms...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis