Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 15. apr. 2017.

Tri nove digitalne mašine za štampanje Xerox Versant povećavaju automatizaciju i mogućnosti rasta poslovanja

Kako komercijalne štamparije i interna odeljenja za štampu mogu ostvariti nove nivoe automatizacije i rasta poslovanja? Veći kvalitet slike, širi raspon medija i napredne integrisane mogućnosti grafičke izrade su ključne funkcije novih digitalnih štampača Xerox Versant® 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100.

„Produktivnost, automatizacija i integrisana grafička dorada kojima se odlikuju štampači linije Versant već su im osigurali mesto u brojnim štamparijama koje pružaju usluge štampe po narudžbini i internim odeljenjima za štampu“, rekao je Ragni Mehta, potpredsednik i glavni direktor tima za štampu pojedinačnih listova (Cut Sheet Business) u kompaniji Xerox. „Nova linija proizvoda Versant donosi poboljšane funkcije automatizacije za maksimalno učinkovit rad, smanjenje količine otpada, brži proizvodni proces i širenje mogućnosti primene.“

Linija Versant štamparijama nudi veće kapacitete, veću produktivnost i integrisane alate za automatizaciju, kao što je spektrofotometar, dorađivač za izradu brošura sa punim propustom, moduli za bušenje i kvadratno presavijanje i drugi napredni alati za sve potrebe grafičke izrade. Mašine mogu da obrade sve, od ukoričenih marketinških materijala u sečenom i gotovom formatu, poštanskih materijala, znakova, izveštaja, do časopisa sa punim propustom i to na različitim vrstama medija i u raznim veličinama, od omota do plakata veličine 26 inča/660 mm.

Poslovne brošure za prednost pred konkurencijom

Printegra, štamparija sa sedištem u Fairportu (država New York), proizvodi širok asortiman visokokvalitetnih poslovnih dokumenata i štamparskih proizvoda po narudžbini za posrednike i distributere u štamparskoj delatnosti. U poslednjih nekoliko meseci Printegra je testirala mašinu Versant 180 Press sa uključenim mogućnostima grafičke izrade.

„Radi se o švajcarskom nožu u oblasti štampača pojedinačnih listova“, izjavio je Tim Sellers, glavni direktor kompanije Printegra. „Mogućnost integrisane izrade sa punim propustom i kvadratnim presavijanjem je velika prednost. Poslovi koje je ranije obavljalo nekoliko odeljenja se sada mogu uraditi odjednom.“

Zahvaljujući liniji Versant Printegra je proširila svoju ponudu, a posredstvom toga i povećala prihode. Ultra HD rezolucija je bila ključan faktor i za kompaniju Printegra jer daje dosledne boje od početka do kraja svakog posla.

Funkcije automatizacije i produktivnosti koje su potrebne internim odeljenjima za štampu

Prema istraživanju kompanije InfoTrends, smanjenje troškova proizvodnje i povećanje učinkovitosti glavni su prioriteti u 84% internih odeljenja za štampu. Širenje na nove usluge štampanja i rast postojeće ponude su odmah iza njih.

„Štampači u internim odeljenjima za štampu treba da imaju brzinu uz stroge radne cikluse i tehnologiju za upravljanje usklađivanjem i kalibracijom. Novi štampači Xerox Versant pružaju prednosti napredne automatizacije i produktivnosti kako bi ispunili te potrebe“, rekao je Pat McGrew, direktor kompanije Keypoint Intelligence. „Funkcija Simple Image Quality Adjustment zahteva štampu i povratno skeniranje internog materijala i osigurava brzo i jednostavno prilagođavanje, što je u skladu sa najboljom praksom koju preporučujemo. Taj proces omogućuje ekstremno preciznu registraciju koju će zaposleni u odeljenju za štampu znati da cene.“

Nova linija digitalnih mašina za štampanje Versant nudi:

  • Veću učinkovitost – uz povećane radne cikluse i mogućnost štampe od 80 do 100 strana po minutu, mašine mogu da štampaju na materijalima gramaže do 350 g/m2. Integrisane tehnologije kao što su Registration Alignment i Production Accurate Registration osiguravaju usklađenost između slike i medija i jednaku gustinu.
  • Dodatne mogućnosti uvlačenja i dorade – napredne mogućnosti uvlačenja omogućuju dužu, neprekinutu štampu sa mogućnostima integrisane izrade kao što su Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer i Xerox Two-Sided Trimmer.
  • Visok kvalitet slike – Ultra HD rezolucija i 10-bitna tehnologija daju četiri puta više piksela po stranici u odnosu na druge mašine. Ugrađena tehnologija Xerox Confident Color i funkcija Full Width Array zajedno donose optimalni kvalitet slike. Versant 180 Performance Package sadrži Xeroxov softver Automated Color Quality Suite sa ugrađenim spektrofotometrom za potpuno automatizovano upravljanje bojama.

Dostupnost

Versant 180, Versant 180 Performance Package i Versant 3100 mogu da se naruče odmah na većini tržišta, uz neke razlike u određenim zemljama.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Ispred AMD Qualcomm i Samsung
Pad prodaje i isporuke računara, i veliki porast u konzumiranju mobilnih uređaja, počeo je da ostavlja traga na dobro poznatim imenima u PC industriji, a među prvima je AMD. Prema analizi i podacima IC Insights kompanije, AMD je izgubio svoju drugu poziciju i pao na četvrto mesto po prodaji procesora u 2012. godini. Pretekli su ga Qualcomm i Samsung koji sada drže drugu i treću poziciju, dok Intel i dalje dominira ovim delom tržišta. Zadržao je 65,3% udela na tržištu uz prodaju od 36,9 milijardi dolara. Qualcomm je na drugo mesto skočio sa prodajom od 5,3 milijardi...
Opširnije
Predpremijera LG 3D monitora sa IPS panelom
LG Electronics je danas predstavio u Južnoj Korei novi 3D monitor a reč je o 27-inčnom modelu iz Cinem 3D DM92 serije. Dok će većina detalja o ovom novom modelu biti objavljena u januaru na CES-u, LG nije mogao da izdrži i malo nas zainteresovao informacijama da DM92 ima tanku (1mm) masku i koristi IPS (In-Plane Switcing) panel sa 178/178 stepeni uglom gledanja. Pored ovih šturih infomacija sazanli smo i da DM92 ima LED ekran i da će se pojaviti sa rezolucijom od 2560x1440 pixela.
Opširnije
Intelova 22-nanometarska tehnologija...
Intel je razvio tehnologiju za proizvodnju systems-on-a-chip (SoC) čipova u 22-nanometarskom procesu čija bi masovna proizvodnja trebala krenuti tokom sledeće godine. Intel trenutno svoje SoC-ove Atom Z2460 i Z2760 temeljene na platformama Medfield i Clover Trail proizvodi u 32-nanometarskoj tehnologiji, ipak konkurencija poput Qualcomma već ima čipove proizvedene u 28-nanometarskoj tehnologiji. Trenutno Intel već proizvodi procesore za klasične lične računare u 22-nanometarskoj tehnologiji, ali kako SoC-ovi imaju više funkcija, teže ih je prilagoditi za proizvodnju u finijem...
Opširnije
HP olakšava mobilno štampanje i poboljšava produktivnost u hibridnom svetu štampanih i digitalnih podataka
HP je predstavio sigurnosna rešenja za mobilno štampanje koja olakšavaju poslovnim korisnicima da štampaju kad god i gde god žele. HP je takođe predstavio i nove monofunkcionalne štampače, multifunkcionalne štampače (MFP), skenere i rešenja koja pojednostavljuju rad u digitalnom i papirnom okruženju i povećavaju poslovnu produktivnost. Stalni rast mobilne radne snage dovodi do stvaranja ogromne količine podataka, što pokreće kompanije da razmisle ponovo o tome kako posluju i upravljaju informacijama. HP-ov odgovor na ovo je...
Opširnije
Nema krize za Western Digital
Western Digital je u prvom kvartalu poslovao sa prometom od 4,94 milijarde dolara uz dobit od 519 miliona dolara. Kompanija je poslovala sa 50% većim prometom nego u istom razdoblju prošle godine, odnosno 4,04 milijarde dolara, dok je dobit bila 519 miliona dolara, što je takođe dvostruko više nego godinu ranije. Za ovako veliki rast prometa i dobiti najzaslužnije je preuzimanje Hitachijevog poslovanja sa hard diskovima. Videćemo u narednom periodu da li će nastaviti rast.
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis