Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 20. apr. 2017.

Smartphone HTC U stiže 16. maja

Kompanija HTC je najavila da će predstaviti novi uređaj, na letku stoji natpis "Squeze for the brilliant U".

Već ranije smo čuli da će nadolazeći smartphone koji se razvija pod kodnim imenom Ocean verovatno biti nazvan HTC U, a on će navodno imati takozvani Edge Sense, koji podrazumeva senzore ugrađene u okvir oko smartphonea. To znači da će korisnici moći da stiskanjem upravljaju određenim funkcijama smartphonea.

Međutim, to nije u potpunosti novi koncept, jer je japanska kompanija NT Docomo predstavila prototip Grip UO, koji je dizajniran kako bi se demonstrirala upotreba kućišta s istom tehnologijom. Senzori omogućavaju pokretanje aplikacija, glasovnih pretraga, otključavanje i slično. HTC-ov uređaj će biti najbolja interpretacija te ideje.

HTC U bi trebao imati 5,5-inčni ekran rezolucije 2560x1440 piksela, Snapdragon 835 procesor, zadnju kameru od 12 i prednju od 16 megapiksela, a koristiće operativni sistem Android Nougat 7.1.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Motorola Droid Razr Maxx HD vs. Samsung Galaxy S III – video poređenje
Motorola Droid Razr Maxx HD i Samsung Galaxy S III su jedni od boljih Android modela na tržištu pametnih telefona. U ovom prikazu su urstili svoje mačeve. Koji je po vašem mišljenju bolji?
Opširnije
Spring lansirao HTC EVO Design 4G smartphone
Spring i HTC su danas predstavili EVO Design 4G smartphone koji radi na Android 2.3 platformi sa Sense UI i ima 4G WiMAX podršku. Ovaj novi uređaj će se pojaviti u prodaji 23. oktobra po ceni od 100$ i dvogodišnjim ugovorom. EVO Design 4G ima aluminijumsko kućište, 4-inčni qHD (960x540) touchscreen, 1.2 GHz single-core procesor, 5 megapixela kameru pozadi sa blicom, 1.3 megapixela kameru na prednjoj strani, microSD slot sa 8 GB memorijskom karticom, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, digitalni kompas, G senzor i 1520 mAh bateriju.
Opširnije
Glasovno pretraživanje u Windows Phone-u
Korisnici širom SAD-a su već mogli primetiti poboljšanja na glasovnom pretraživanju na Windows Phoneu, a sada sledi globalno širenje novih mogućnosti. Microsoft tvrdi kako je Bing sada dvostruko brži u glasovnom pretraživanju, a prepoznavanje glasa je preciznije za 15% – baš kako je sugerisao i ne-toliko-tajni film sa TechFesta 2013. “Tokom proteklih godinu dana blisko smo sarađivali sa Microsoft Research odjeljenjem kako bi rešili ograničenja postojećeg sistema upravljanja glasom. Kako bi postigli visoku brzinu i tačnost, usresredili...
Opširnije
Android aplikacije skuplje u odnosu na iOS aplikacije
Istraživači kompanije Canalys došli su do zaključka kako su aplikacije za Android u proseku skuplje nego one za iOS. Istraživanje je uključilo kupovinu 100 najpopularnijih aplikacija na platformama. Istraživanje je pokazalo kako bi kupovina 100 vodećih aplikacija za Android koštala 374 dolara, a sa druge strane, na iOS-u 100 najpopularnijih aplikacija ukupno košta svega 147 dolara. Zanimljiva je stvar da je svega 19 aplikacija od 100 najpopularnijih podržano na obe platforme. Kao razliku u ceni, analitičari navode činjenicu da Apple ima bolji sistem naplate,...
Opširnije
Zašto je Samsung Galaxy S Tab bolji od Apple iPad tableta?
U dva nova promotivna video klipa koja možete videti ispod nalaze se odgovori zašto je Samsung Galaxy S Tab bolji od Apple iPad tableta. Da ne dužimo priču, ali dovoljno je reći da Samsung ima vrhunske reklame.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis