Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 18. apr. 2017.

Škoti stigli u Cossacks 3

Ekipa GSC Game Worlda je novim službenim saopštenjem objavila izlazak Cossacksa 3: Guardians of the Highlands, nove mini-ekspanzije za RTS Cossacks 3.

Kako kažu u službenom opisu, Guardians of the Highlands će igračima koji ga kupe omogućiti vođenje Škotske koja se po prvi put pojavljuje u ovom serijalu.

Kao i uvek kada se u neku igru uvodi nova nacija, Škoti dolaze s vlastitim građevinama i jedinicama, a navodno će nove primenjive taktike vezane uz njih oduševiti i najzagriženije fanove.

Developeri su u igru uvrstili Assistanta, savetnika koji će nam prilikom vođenja nacije pomagati korisnim hintovima u ukazivati na važne stvari, a za kraj ćemo spomenuti kako Guardians of the Highlands nije sastavni deo Deluxe izdanja igre, te ga zainteresovani mogu nabaviti po ceni od 7,99 eura.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


FIFA 14 obećava najlepše golove
Novi trailer za Fifu 14 bavi se pojašnjavanjem ključnih noviteta ovogodišnje igre – novog sistema upućivanja udaraca i realističnije fizike u putanji lopte. „Postizaćemo nikad lepše golove“ – tvrdi glavni gameplay producent Fife 14, Aaron McHardy. To bi nam trebala omogućiti dva noviteta ovogodišnje Fife, tzv. Pure Shot i Real Ball Physics. U našoj najavi već smo se dotaknuli objašnjenja kako će iste uticati na igru, a u sledećem videu sada možete pogledati kako će to izgledati u praksi. FIFA 14 izlazi 27. septembra...
Opširnije
Saznajte sve o Final Fantasy franšizi
Brzi pregled Final Fantasy franšize najbolja je stvar za neupućene i znatiželjne gamere. U kratkom videu Final Fantasy franšize saznaćete odakle dolazi ime igre, ko je odgovoran za trenutno stanje jednog od najpopularnijih JRPG-a ikad, i kuda čitava stvar ide.
Opširnije
World of Warcraft: Legion izlazi u avgustu
Prošle godine na Gamescomu je Blizzard najavio novu ekspanziju za svoj MMO World of Warcraft. Ovaj masivni online RPG promenio je gejmerski svet kad se pojavio u novembru 2004. godine, a u dvanaest godina mu niko nije uspeo oduzeti titulu najpopularnijeg. Igrači će moći da nastave svoje avanture u tom šarenom virtualnom svetu 30. avgusta u Legionu, objavio je Blizzard, a ova šesta ekspanzija će pratiti događaje koji su se odvijali u prethodnoj - Warlords of Draenor. Od novog sadržaja stižu novi kontinent pod imenom Broken Isles, novi artefakti i mogućnost...
Opširnije
MechWarrior Online gameplay
Evo novog trailer-a za predstojeću multiplayer pucačinu, MechWarrior Online. MechWarrior Online je nova, besplatna za igru, robotska pucačina koja se radi ekskluzivno za PC u Piranha Games studiu a koristiće Craytek-ov CryEngine 3. Ova pucačina će biti smeštena u 3049. godinu i na početku velikog međuzvezdanog rata. Sa poboljšanom grafikom i novim Crytek engine-om ovaj naslov doneće sate uživanja ljubiteljima originalne serije. MechWarrior Online će se pojaviti do kraja godine.
Opširnije
Ekskluzivni trailer za Hitman Absolution
Svetski ekskluzivni trailer za Hitman Absolution se upravo pojavio i možete ga pogledati. Izdavač Square Enix je potvrdio da će se Hitman Absolution pojaviti 20. novembra a prema prvim recenzijama koje su odlične i koje su ovom naslovu dale ocenu 9 od 10 očekuje nas jedna veoma dobra igra.
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis