Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio BankerInterNet BankerInterNet
Squeaky
Pomozi mr. Squeaky da nađe flaše ulja, dok izbegava neprijatelje vanzemaljce. Koristite tastere sa strelicama da hoda okolo. Skok sa NLO-a na NLO dok se ne reši svaki nivo i da se transportuje u sledeći nivo.
Opširnije
Air Patrol
Uhvatite sve ilegalne imigrante koji pokušavaju da pobegnu preko pustinje! Uhvati 2 ili 3 vanzemaljaca odjednom i zaradi bonus poene...
Opširnije
Alien Guard
Brza akciona igrica! Pomozite Nanny-u oko malih ljutih vanzemaljaca. Pomerite miš na njih i počnite da pucate klikom, pritiskajte strelice gore ili dole da skače. Takođe pogledajte i Alien Guard 2 i 3!
Opširnije
Chomper
Koristite miša da usmerite Chomper, nalazeći ukusne crvene gliste da jede izbegavajte sve zelene! Izbegavajte podmukle purpurne ribe koje puze iz stene i pokušavaju da vas ujedu. Savet: pokušajte da ostanete ka dnu središnje oblasti! Srećno!
Opširnije
Pirate Gem
Klinkinte na 2 dragulja kako bi im zamenili mesta i složili tri ili više dragulja iste boje. Što više dragulja to više bonus poena.
Opširnije
Cheese Hunt
Vi igrate ovu igricu kao sladak mali miš! Cilj je da pronađete sir i pojedete ga. Pokušajte da završite svih 5 zabavnih nivoa. Da bi ste pomerili miša koristite tastere sa strelicama, a tasteri ili će ga naterati da skoči.
Opširnije
Creepy Rider
Pomoću tastera sa strelicama učinite da vozač pređe na drugu stranu stene!
Opširnije
Nanny In Space
Cilj ove igre je spustiti se do dna i naći plavi dijamant magije. Kaže se da ko ga nađe on će biti 2 inča viši. Kontrolišite Nanny pomeranjem miša levo i desno. Dođite do kraja svakog delica stene,onda kliknite da skoči koristeći merač snage, pomerajte miša gore i dole, posle kliknite da promenite snagu njegovog skoka. Pritisnite "cancel"ako se predomislite. Savet: ako je sledeća stena pored vas samo kliknite dva puta na tu stenu i Nanny će skočiti tamo ne koristeći merač snage.
Opširnije
Create a Snowman
Napravite Sneška Belića! Cilj igre je da obučete Sneška Belića po vašoj želji. Klikom na božićno zvono dobijate još nekoliko dodataka...
Opširnije
501 Darts
Dostignite nulu sa što manjim brojem bacanja. Kako bi ste bacili strelicu potrebno je da kliknete i prevučte i onda pustite klik i strelica će poleteti ka meti. Srećno!
Opširnije
Ultimate Matzoh Balls
Cilj igre je da ubacite Matzoh loptu onoliko puta koliko možete u koš koji se pomera levo i desno. Igra će se nastaviti za 10 nivoa koji će povećati brzinu i teškoći igre. Igrajte tako što ćete klikom na loptu baciti na koš. Ubacite što više lopti!
Opširnije
Ultimate Mega Hoops 3
Kliknite i držite miša kako bi skupili snagu, oslobodite da bacite loptu! Dobijate 1 poen za svaki koš i 10 poena ako možete da odbijete loptu od bakine glave pa u koš. Imate 4 minuta da napravite što više pogodaka. Pritisnite "space" da resetujete svoje pogotke. Pošaljite svoj rezultat u salu slavnih!
Opširnije
Offroad Racing - Unity 3D
Korišćenjem tastera sa strelicama trkajte se protiv 3 CPU protivnika. Skokom preko rampe pod pritiskom drugih neprijatelja koji vas guraju osvojite prvo mesto! Pretisnite "F" da bi ste igricu igrali preko celog ekrana. Da bi ste igrali ovu 3D igricu morate da instalirate Unity 3D Plugin.
Opširnije
Ultimate Collision - Unity 3D
Uživajte u ovoj neverovatnoj 3D FULL SCREEN igrici. Napravljena korišćenjem UNITY tehnologijom. Vozite unaokolo i obarajte sve čunjeve. Letite preko rampi, skokovi na krovovima, razbijajte kutije itd.
Opširnije
Tropical Chomper
Chomper se vratio! Pomeraj Chomper-a levo i desno, koristeći miša kliknite na dugme da skoči u bure. Uživajte u ovih 10 nivoa. Ako Chomper uđe u bure 2 ili više puta za redom to će udvostručiti vaš rezultat.
Opširnije
Creepy Rider 2
Vratio se da pređe lude prepreke! Koristite strelice da prelazire prepreke i pređete nivo. Uživajte u ovih 10 veoma zabavnih i izazovnih nivoa. Ako neki nivo nemožete da pređete kliknite na dugme "skip", ili ako se zaglavite klknite na dugme "restart".
Opširnije
Ultimate Football
Vi ste Ultimate Quarterback u ovoj zabavnoj flash igri. Koristie tastere sa strelicama kako bi ste se pomerali i napravili mogućnost bacanja lopte svojim igračima. Bacite što dalje loptu pod uslovom da je uhvati igrač iz vašeg tima i osvojite što više poena za određeno vreme.
Opširnije
Ultimate Crush
Pronađite grupe loptica iste boje. Jednostavno kliknite na svaku grupu od 2 ili više loptica iste boje! Napravite velike grupe boja i prikupite mnogo poena!
Opširnije
Ultimate Billiards 2
Ako ste prešli igricu Ultimate Billiards 1 i želite više izazovnih nivoa, onda izvolite! Pokušajte da počistite bombice sa stola pre nego što vam ponestane vremena. Korišćenjem miša usmerite belu kuglu gde želite da ide. Kontrolišite svoju snagu udarca držeći miša. Uživajte u ovih zanimljivih 10 nivoa... Možete li preći i ovu igru?
Opširnije
Ultimate Billiards
Odlična flash igrica! Pokušaj da očistiš bombe što pre, pre nego što vremena ponestane. Korišćenjem miša usmerite belu kuglu gde želite da ide. Kontrolišite svoju snagu udarca držeći miša. Uživajte u ovih lepih 10 nivoa... Možete li preći ovu igricu?
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka NITURS NITURS FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis