Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 14. maj. 2017.

Novi dodatak za Rift privremeno besplatan

Ekipa Trion Worldsa je objavila kako su odlučili da promene ime poslednje ekspanzije za njihov MMORPG Rift i da će je privremeno ponuditi besplatno.

Naime, ranije znan kao Starfall Prophecy, zadnji dodatak za Rift od sada nosi naziv Prophecy of Ahnket, a do ove promene je došlo zbog prevelike sličnosti s imenom dobrotvorne organizacije Starfall Education Foundation.

Do 14. maja, svi igrači koji su se logovali u svet Rifta su postali vlasnici Prophecy of Ahnketa besplatno, i poklonjen im je Prophecy of Ahnket Cache koji je inače dostupan samo u Deluxe izdanju ekspanzije.

Nakon tog perioda, dodatak o kojem govorimo će se nastaviti da se prodaje po uobičajenoj ceni od dvadesetak dolara.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


The Last of Us demo igriv tek od 31. maja
Sony je u januaru obradovao potencijalne God of War: Ascension kupce objavom kako će upravo oni dobiti raniji pristup demo verziji izuzetno iščekivane ekskluzive The Last of Us. Igrači će verovatno biti pomalo razočarani jer je objavljen datum kada će demo moći da se zaigra a on je 31. Maj. Budući da se stalno ističe kako će kupci Ascensiona dobiti "raniji pristup", pretpostavlja se da će izaći i javna demo verzija dostupna svima, ali o njenom izlasku još nema govora.
Opširnije
Predstavljen ekskluzivni PS3 DLC za Far Cry 3
Far Cry 3 multiplayer studio Massive Entertainment je objavio prve detalje za PS3 ekskluzivni DLC. U postu na PS Blog-u, pisac Meghan Watt je rekao da Ubisoft priprema co-op DLC paket nazvan High Tides za Sony-evu konzolu ovog januara. Imaće dva nova co-op poglavlja, Jailbreak i Redemption. „Ova dva poglavlja će biti kulminacija svog teškog rada koji je uložen u glavnu co-op kampanju, one su stvarno najbolje od najboljih.“ rekao je Watt. Ovaj predstojeći DLC će gejmere smestiti tamo gde su ih šest originalnih co-op poglavlja ostavila.
Opširnije
Street Fighter V dobija novu nadogradnju
Capcom je najavio kako za par dana u promet pušta veliku nadogradnju za Street Fighter V koja će doneti gomilu dodatnih sadržaja u ovaj borilački naslov. Kao glavna bitna stvar navodi se pojava novog igrivog lika Uriena, podpredsednika Iluminata koga će biti moguće nabaviti za "Fight Money" ili za stvarni novac na Steamu, odnosno PSN-u. Nadalje, developeri uvode dnevne zadatke kako bi igrači lakše došli do sredstava za nabavku dodatnih sadržaja, a isti "vrede" od 500 do 5.000 virtualnih novčanica, dok igranje prvog službenog meča donosi 1.000 bodova, a...
Opširnije
Konami predstavlja PES 2014 6. juna!
Konami će 6. juna na Pre-E3 događaju predstaviti PES 2014. Pored PES-a na prezentaciji će biti predstavljene i igre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain i Castelvania: Lords of Shadows 2. Pre-E3 prezentacija pružiće detaljne informacije o predstojećim naslovima koje razvija Konami, a obuhvatiće snimke iz Konamijevog studija kao i ekskluzivni intervju sa producentom Kei Masudom o sledećem izdanju Pro Evolution Soccer-a. Pre-E3 počinje u 19:00h po našem vremenu a moći ćete da pratite direktno na events.konami.com i gamespot.com. Počinjemo sa odbrojavanjem!
Opširnije
Najavljen Clandestine
Studio Logic Artists koji stoji iza poprilično zanimljivog Expeditions: Conquistadora, najavio je svoju sledeću igru koja nas odvodi u svet špijuna i zavera. Clandestine će tako biti špijunski stealth triler čija se radnja odvija u 90-im godinama prošlog veka, odnosno pet godina nakon pada Sovjetskog saveza. Ono po čemu će se Clandestine izdvajati je asimetrični kooperativni gameplay u kome možemo preuzeti ulogu operativca ili kontrole misije i sarađivati u pronalaženju sigurnosnih sistema dok se otkriva tajna zašto umiru špijuni sa obe strane...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis