Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 20. mar. 2017.

Novi Sony audio sistemi velike snage za još bolju žurku

Kompanija Sony je predstavila nove audio sisteme velike snage MHC-V50D, SHAKE-X30D i SHAKE-X70D, koji pokreću žurku u svakoj prostoriji. Ekskluzivna Sony tehnologija Smart High Power i Mica membrane zvučnika odgovorni su za izuzetan kvalitet zvuka bez obzira na sadržaj, dok će raznobojna rasveta, režim za karaoke, komande pokretima i DJ efekti učiniti vašu zabavu još atraktivnijom. Takođe, novi modeli omogućavaju povezivanje sa telefonom, kao i bežičnu konekciju preko Bluetooth i one-touch NFC tehnologije.

Kompaktni V50D za celovečernji provod

Uz model MHC-V50D sa Smart High Power tehnologijom osmišljenom da poveća zvučni pritisak, uživaćete u moćnom basu sa uvećanog izlaza i zvučnika sa savijenim levkom. Mica membrana proizvedena od MRC vlakana (Mica Reinforced Cellular) pruža zvučniku čvrstinu i oblik koji ostaje stabilan čak i pri pomeranju usled visokog pritiska i brzine, pa vam omogućava da pojačate bas bez bojazni od negativnog uticaja na kvalitet zvuka.

Aplikacija Fiestable nudi kontrolu nad rasvetom zvučnika i svetlosnim efektima koji se mogu sinhronizovati sa ritmom muzike, dok funkcije poput puštanja muzike, DJ efekata, semplera i osvetljenja možete jednostavno kontrolisati pokretima ruke (Motion Control). Na raspolaganju je i panel na dodir sa praktičnim pozadinskim osvetljenjem koji možete koristiti u bilo koje doba dana i noći.

Uz dvostruki ulaz za mikrofone, eho i fader efekte, bićete odmah spremni za karaoke, a kako biste videli tekst pesama, dovoljno je da povežete televizor preko HDMI kabla i možete direktno da puštate karaoke DVD-ove sa ugrađenog plejera.

Model V50D odlikuje kompaktni dizajn u jednoj kutiji, zahvaljujući kojem možete preneti zvučnik u bilo koju prostoriju u domu, ili napolje pomoću praktične ručke. Za bežično povezivanje sa mobilnim telefonom i tabletom, na raspolaganju su Bluetooth i one-touch NFC konekcije koje, zahvaljujući Sony LDAC tehnologiji, obezbeđuju isti kvalitet zvuka bez smetnji kablova.

Razmrdajte se uz X30D

Ukoliko imate prostora za veoma glasnu žurku, model SHAKE-X30D dolazi u dizajnu sa tri kutije sa pregršt uzbudljivih opcija. Ovaj audio sistem možete razmestiti po celoj sobi – na primer, možete postaviti glavnu jedinicu u sredini prostorije, a dva zasebna zvučnika pored bočnih strana televizora.

Ovaj model takođe odlikuju pomenute Mica membrane i Smart High Power tehnologija koja pruža snažan bas i moćan zvuk uz visoki kvalitet po kome su Sony zvučnici prepoznatljivi. Takođe, sistem poseduje dvostruki ulaz za mikrofone za karaoke obračun, ulaz za gitaru za spontanu svirku, kao i HDMI ARC ulaz za povezivanje sa televizorom. Žurku ćete pokrenuti DJ i zvučnim efektima kao što su eho i fader, kao i rasvetom zvučnika koja u ritmu muzike projektuje raznobojne šare na obližnji zid.

Dodajte još snage sa modelom X70D

Još jedan novitet je i audio sistem SHAKE-X70D, koga takođe odlikuju Mica membrane i Smart High Power tehnologija, kao i osvetljenje u crvenoj, plavoj i zelenoj boji. Ovaj ogromni audio sistem nudi sve omiljene opcije, uključujući i funkciju Party Chain, za zabavu koja traje celu noć.

Model MHC-V50D će biti dostupan u aprilu po ceni od 500 evra, model SHAKE-X30D u maju po ceni od 750 evra, a model SHAKE-X70D u junu po ceni od 1.200 evra.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Novi Canon 70D DSLR
Izlazak novog Canonovog DSLR-a iz srednje klase - EOS 70D modela, kao naslednika popularnog 60D, najavljuje se već duže vreme, a sada su nakon brojnih glasina konačno procurile prve nezvanične, ali uverljive informacije. Kako prenosi canonrumors.com, u javnost je procurio reklamni letak sa malo detaljnijim specifikacijama. Canon 70D bi trebao biti DSLR sa novim 20,2 megapikselnim APS-C senzorom i DIGIC 5+ proceosorom za obradu slike. Najzanimljivije što bi trebao doneti ovaj model dolazi u obliku novog Dual Pixel CMOS autofokusnog sistema sa 19 (Cross Type) tačaka, što bi...
Opširnije
HP razvija luksuzni smartwatch
Kompanija HP razvija luksuzni smartwatch u saradnji sa američki dizajnerom Michaelom Bastienom, a uređaj će biti rival smartwatchu Moto 360. Online prodavnica Gilt će prodavati smartwatch, koji će biti kompatibilan sa uređajima koji koriste operativne sisteme iOS i Android. Prodaja počinje na jesen. HP-ov smartwatch karakteriše premium dizajn, čime će se suprotstaviti "pametnom" satu Moto 360. Imaće kućište promera 44mm napravljeno od nerđajućeg čelika, bočnu dugmad i osvetljeni ekran. Iako se uveliko spekuliše o tome, još uvek nije potvrđeno...
Opširnije
Toshiba zatvara dve fabrike televizora
U cilju smanjenja gubitaka (milijardu dolara u protekle dve godine) na tržištu televizora, Toshiba je odlučila do kraja 2014. godine otpustiti 3000 ljudi i zatvoriti dve fabrike TV uređaja, što predstavlja rezanje ovog Toshibinog biznisa za čak 50 posto. Razlog je, naravno, slaba potražnja za televizorima na najrazvijenijim tržištima zbog prezasićenja. Zbog ovoga će se firma fokusirati na tržišta u Africi i na Bliskom istoku, gde je moguća velika potražnja u narednom periodu, kako se životni standard stanovnika u tim delovima sveta bude povećavao. ...
Opširnije
Rusi razvijaju borbenog robota od sedam tona
Nedugo nakon otvorenog pisma uglednih naučnika i stručnjaka o opasnostima razvoja autonomnih borbenih robota, Rusija je najavila dizajniranje univerzalne robotske platforme koja po potrebi može biti opremljena najrazičitijim funkcijama i mogućnostima. Konkretno, ruska državna kompanija za razvoj vojne i civilne tehnologije, Rostec, spomenuti robotski sistem razvija tako da se može transformisati u sistem za elektronsko ratovanje, vozilo za deminiranje, izviđačkog robota sa modulima u vidu letelica ili borbenog robota. Moduli poput izviđačkog se mogu na istu platformu postaviti...
Opširnije
Fujifilm najnoviji digitalni fotoaparat XP200
Ovaj uređaj temeljen je na 16-megapikselom CMOS senzoru i Fujinon integrisanom objektivu sa 5x optičkim zumom. Ovaj fotoaparat nam nudi prilično dobre mogućnosti snimanja u burst načinu rada – brzinu od 10 fps uz zadržavanje pune rezolucije senzora (maksimalno 9 fotografija), kao i brzinu od 60 fps sa smanjenom veličinom snimaka (do 70 slika). XP200 takođe ima dedicirani burst mode taster kako bi snimanje ‘’akcije’’ bilo što jednostavnije. Kad je reč o izdržljivosti, Fujifilm obećava da je XP200 vodootporan do dubine od 15 metara, otporan na...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis