beldocs 2017-2 beldocs 2017-2 Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 20. mar. 2017.

Novi Sony audio sistemi velike snage za još bolju žurku

Kompanija Sony je predstavila nove audio sisteme velike snage MHC-V50D, SHAKE-X30D i SHAKE-X70D, koji pokreću žurku u svakoj prostoriji. Ekskluzivna Sony tehnologija Smart High Power i Mica membrane zvučnika odgovorni su za izuzetan kvalitet zvuka bez obzira na sadržaj, dok će raznobojna rasveta, režim za karaoke, komande pokretima i DJ efekti učiniti vašu zabavu još atraktivnijom. Takođe, novi modeli omogućavaju povezivanje sa telefonom, kao i bežičnu konekciju preko Bluetooth i one-touch NFC tehnologije.

Kompaktni V50D za celovečernji provod

Uz model MHC-V50D sa Smart High Power tehnologijom osmišljenom da poveća zvučni pritisak, uživaćete u moćnom basu sa uvećanog izlaza i zvučnika sa savijenim levkom. Mica membrana proizvedena od MRC vlakana (Mica Reinforced Cellular) pruža zvučniku čvrstinu i oblik koji ostaje stabilan čak i pri pomeranju usled visokog pritiska i brzine, pa vam omogućava da pojačate bas bez bojazni od negativnog uticaja na kvalitet zvuka.

Aplikacija Fiestable nudi kontrolu nad rasvetom zvučnika i svetlosnim efektima koji se mogu sinhronizovati sa ritmom muzike, dok funkcije poput puštanja muzike, DJ efekata, semplera i osvetljenja možete jednostavno kontrolisati pokretima ruke (Motion Control). Na raspolaganju je i panel na dodir sa praktičnim pozadinskim osvetljenjem koji možete koristiti u bilo koje doba dana i noći.

Uz dvostruki ulaz za mikrofone, eho i fader efekte, bićete odmah spremni za karaoke, a kako biste videli tekst pesama, dovoljno je da povežete televizor preko HDMI kabla i možete direktno da puštate karaoke DVD-ove sa ugrađenog plejera.

Model V50D odlikuje kompaktni dizajn u jednoj kutiji, zahvaljujući kojem možete preneti zvučnik u bilo koju prostoriju u domu, ili napolje pomoću praktične ručke. Za bežično povezivanje sa mobilnim telefonom i tabletom, na raspolaganju su Bluetooth i one-touch NFC konekcije koje, zahvaljujući Sony LDAC tehnologiji, obezbeđuju isti kvalitet zvuka bez smetnji kablova.

Razmrdajte se uz X30D

Ukoliko imate prostora za veoma glasnu žurku, model SHAKE-X30D dolazi u dizajnu sa tri kutije sa pregršt uzbudljivih opcija. Ovaj audio sistem možete razmestiti po celoj sobi – na primer, možete postaviti glavnu jedinicu u sredini prostorije, a dva zasebna zvučnika pored bočnih strana televizora.

Ovaj model takođe odlikuju pomenute Mica membrane i Smart High Power tehnologija koja pruža snažan bas i moćan zvuk uz visoki kvalitet po kome su Sony zvučnici prepoznatljivi. Takođe, sistem poseduje dvostruki ulaz za mikrofone za karaoke obračun, ulaz za gitaru za spontanu svirku, kao i HDMI ARC ulaz za povezivanje sa televizorom. Žurku ćete pokrenuti DJ i zvučnim efektima kao što su eho i fader, kao i rasvetom zvučnika koja u ritmu muzike projektuje raznobojne šare na obližnji zid.

Dodajte još snage sa modelom X70D

Još jedan novitet je i audio sistem SHAKE-X70D, koga takođe odlikuju Mica membrane i Smart High Power tehnologija, kao i osvetljenje u crvenoj, plavoj i zelenoj boji. Ovaj ogromni audio sistem nudi sve omiljene opcije, uključujući i funkciju Party Chain, za zabavu koja traje celu noć.

Model MHC-V50D će biti dostupan u aprilu po ceni od 500 evra, model SHAKE-X30D u maju po ceni od 750 evra, a model SHAKE-X70D u junu po ceni od 1.200 evra.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Dron namenjen za uhođenje
Tokom sledećih nekoliko godina možemo očekivati da će nebo iznad nas biti zatrpano brojnim bespilotnim letelicama koje će dostavljati poštu, pizze, pakete s kupljenim proizvodima iz online trgovina i slično. Dronovi u poslednje vreme postaju sve popularniji, a u njihov razvoj milione dolara ulažu i kompanije poput Amazona, Googlea, a od nedavno i GoPro-a pa su u Amazonu, čiji se bespilotne letelice već testiraju u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji, već prikazali prednost ovakvog vazdušnog načina dostave proizvoda. Ali, kao i brojne stvari povezane s...
Opširnije
Dell priprema Project Ophelia
Dell je predstavio svoj novi projekat nazvan Project Ophelia. Reč je o USB mini računaru koji pokreće Google Android operativni sistem, koji priključivanjem na bilo koji HDTV isti pretvara u "pametni" televizor. Pored toga, uz Dell Wyse PocketCloud softver, omogućeno je povezivanje Ophelie na računar, i pristup njegovim datotekama sa drugog računara. Ophelia ima podršku za Wi-Fi i Bluetooth, a biće integrisana i podrška za Google Play i mogućnost instaliranja Android aplikacija. Project Ophelia će biti dostupan developerima od jula meseca, a krajnjim...
Opširnije
Oculus Rift neće biti skuplji od $400
Oculus Rift development kit je već duže vremena u širokoj upotrebi, a koriste ga i developeri, ali i igrači. Bez obzira na to do sada još uvek nije izašla službena verzija za korisnike odnosno prosečnog igrača. Hoće li biti značajnih razlika između dva modela i koliko će to sve koštati, razvojni tim Oculusa je napokon otkrio. Iako je Oculus Rift DK2, po svim izveštajima, odličan komad hardvera, suosnivač Oculus VR-a Palmer Luckey je rekao da će proizvod za potrošače biti „značajno unapređen“ – „Pomak koji...
Opširnije
Omate Truesmart – pametni sat
Kompanija Omate iz Južne Koreje je vrlo uspešno sprovela svoju Kickstarter kampanju. Nakon samo jednog dana na ovoj crowdfunding stranici njihov je projekat pametnog sata Truesmart prikupio traženih 100.000 USD što je dovoljno za pokretanje proizvodnje. Budući da funkcionalni prototipi već postoje, i da su osigurani patenti za mogući dizajn samog sata, očekuje se kako bi ovaj smartwatch mogao biti predstavljen javnosti već na IFA-i u Berlinu početkom sledećeg meseca. Što se tiče očekivanih tehničkih karakteristika, sat će biti opremljen kamerom od 5...
Opširnije
Džepni Coolpix A
Coolpix A, je model koji integriše Nikonov 16.2 megapikselni senzor DX formata dobro poznat iz velikog broja njihovih DSLR modela, koji je znatno veći od njihovog CX senzora iz Nikon "1" sistema mirrorless aparata. Senzor je uparen sa fiksnim 18,5mm (28mm ekvivalent) objektivom koji ima f/2.8 otvor blende, a tu je Expeed 2 procesor za obradu slike. Interesantno, kako bi se dobila maksimalna rezolucija sa senzora, uklonjen je optički low-pass filter. Tu su još 3-inčni LCD, ISO osetljivost sa rasponom od 100-6400, proširivo do 25.600, brzina kontinuiranog okidanja od...
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis