Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 20. apr. 2017.

Nintendo za mesec dana prodao gotovo milion konzola Switch

Switch je definitivno najbrže prodavana Nintendova konzola svih vremena, a kompanija je tokom prvog meseca prodala gotovo milion primeraka.

Prema podacima kompanije Nintendo, tokom prvog meseca prodaje je prodato ukupno 906.000 primeraka hibridne konzole Switch.

Konzola Wii U je tokom prve nedelje prodaje prodata u 400.000 primeraka te blizu 890.000 primeraka u prvih šest nedelja, iako se 2012. godine pojavila u vreme praznika, tačnije u novembru.

Switch ima veliku prednost, a to je nova igra "Zelda: Breath of the Wild", koja je prodata u 1,3 miliona kopija, od čega na verziju igre za Switch otpada 925.000 kopija. Broj prodatih igara za konzolu Wii U iznosi 460.000.

Nintendova proizvodnja konzole Switch se zasada ne može nositi sa potražnjom, ali kompanija čini sve kako bi je svi koji žele mogli da kupe.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Magija PhotoShop-a na delu...
Majstor Photoshopa je za četiri sata i 17 minuta u Photoshopu napravio impresivnu sliku nesreće epskih razmera. Pogledajte “magiju” Photoshopa koja je oduševila milione.
Opširnije
Android kroz istoriju
Prošlo je mnogo vremena otkako je Android ugledao svetlo dana u svojoj prvoj verziji, pa sve do današnjeg Android 4.4.3 KitKat operativnog sistema. Pogledajte sliku ispod, da vidite kako se Android i njegov korisnički interfejs razvijao kroz vreme i kroz različite verzije.
Opširnije
Facebook predstavlja nove opcije
Novinari iz Amerike dobili su pozivnice za sledeći Facebook događaj, koji će biti održan sedmog marta i na kome će biti predstavljen novi News Feed, ali i još nekoliko novosti. Društvena mreža na sve načine nastoji da unapredi pozicioniranje i prikazivanje oglasa u okviru Facebook interfejsa, a ovog puta posebno se obratila pažnja na mobilnu verziju društvene mreže. Istraživanja su pokazala da je mobilno oglašavanje na Facebooku proteklog kvartala učestvovalo sa oko 30 odsto prihoda u ukupnim prihodima od oglašavanja na svim Facebook platformama....
Opširnije
Internet – kako je sve počelo
Sada je već zvanično, skoro svaki čovek na svetu ima internet i mnogo više vremena provodi uz računar i na internetu nego što gleda televiziju. Gotovo svaki korisnik interneta ima svoj profil na facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži, kao i neki klip uploadovan na youtube-u. Ali koliko zapravo zaista znate o internet revoluciji i kako je sve to počelo? 1. Internet tehnologija prvi put se pojavila 1960. godine na MIT univerzitetu. Prva poruka koja je ikada bila poslata kroz mrežu je glasila LOG. A zašto? Korisnici su pokušali da kroz mrežu...
Opširnije
Google neće filtrirati ekstremističke sadržaje
Predstavnik borda direktora kompanije Google Erik Šmit odbio je da uklanja ekstremističke materijale iz rezultata pretraživanja. On je objasnio da kompanija ne može da izdvaja „zlo“ i sklanja ga. „To je klizav teren. Gde ćemo se zaustaviti?“ - rekao je Šmit. Zato su u Google odlučili da indeksiraju svaku legalnu informaciju, čak i ako je ona odvratna.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis