Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 19. maj. 2017.

Najveća digitalna platforma u regionu za zaradu na You Tube-u - IDJDigital postaje deo United Media-e

IDJDigital je kompanija koja od 2015. posluje u domenu monetizacije onlajn video sadržaja i distribucije muzike na najveće svetske muzičke platforme, a nastala je kao IDJVideos tim koji je, sa najgledanijim spotovima i najvećim YouTube kanalom u regionu, već uveliko prepoznatljiv brend na našoj sceni.

Danas sve više izvođača i stvaraoca sadržaja prepoznaje IDJDigital mrežu kao mesto zarade. Trenutno je u mreži preko 170 kanala koji imaju oko 5 miliona pretplatnika i preko 3 milijarde pregleda videa, a samo glavni kanal IDJVideos.TV ima više od 1.300.000 pretplatnika i preko 1.6 milijardi pregleda! IDJVideos.TV kanal je dobitnik YouTube Golden Play Button-a, koji se dodeljuje You Tube kanalima sa više od milion pretplatnika i kao takav jedinstven u širem regionu.

Sve više izvođača i vlasnika sadržaja se okreće IDJDigital-u kao regionalnim ekspertima za zaradu na internetu od autorskog sadržaja. IDJDigital ima sklopljena direktna partnerstva sa svim najvećim globalnim servisima iz oblasti digitalne zabave, kao što su YouTube, Deezer, Spotify, Soundcloud, Amazon i Apple Music, zahvaljujući čemu muzičari i stvaraoci video sadržaja mogu da zvanično izdaju svoj sadržaj i da pritom dobiju najbolje uslove za zaradu i redovne isplate.

Uz pomoć softverske platforme koju su sami razvili moguće je kreiranje muzičkih izdanja “na klik”, plasiranje na sve relevantne muzičke servise i 100% transparentan uvid u zaradu putem weba.

Kao izvrsni poznavaoci muzičke industrije, svesni su svih izazova na koje mladi umetnici i stvaraoci mogu naići, prvenstveno finansijske i tehničke prirode. Zbog toga je IDJDigital najboljima omogućio sistem isplate unapred, koji talentovanim pojedincima i najboljim stvaraocima nudi mogućnost da dođu do budžeta kako bi izneli svoje muzičke i video projekte na adekvatan način. IDJDigital je stvaraocima sadržaja koji imaju najbolje ideje na raspolaganje stavio i savremeno opremljeni filmski studio sa najmodernijom opremom u širem regionu.

"Muzika, posebno u ovo današnje digitalno i brzo doba, pomera sve granice i tako otvara puteve svim drugim kreativnim industrijama. IDJDigital je rešen da bude u prvim redovima digitalne revolucije koja će redefinisati svet multimedija i zabave u 21. veku," istakli su Andrej Ilić i Đorđe Trbović, osnivači i direktori kompanije.

Kvalitet, profesionalnost i razvojni potencijal IDJ tima prepoznala je United Media, vlasnik popularnih kanala Sport Klub, Fight Channel, N1, Ultra i Mini ultra, Orlando, Bambino, Cinemania, Grand, Lov i ribolov i od danas IDJDigital posluje u okviru ove grupe. “Želimo da pospešimo razvoj sadržaja na internetu tako što ćemo da spojimo reklamne budžete, koji sve više odlaze na internet, sa popularnim sadržajima i time omogućimo njihovim kreatorima da zarađuju na internetu ” rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Media-e.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Pirate Technologies širi poslovanje na srpskom tržištu
● Nova radna mesta za oko 30 visokokvalifikovanih softverskih inženjera do kraja 2017. godine ● U Srbiji će se razvijati platforma koja obuhvata više od 15 aplikacija i servira preko 50 miliona veb stranica mesečno Pirate Technologies, baza za unapređenje softverskog sistema berlinske HolidayPirates grupacije, jedne od najbrže rastućih turističkih kompanija na svetu, najavila je proširenje poslovanja na srpskom tržištu otvaranjem oko 30 radnih mesta za visokokvalifikovane softverske inženjere do kraja 2017. godine. Tako je Beograd, uz centralu u...
Opširnije
Velika novogodišnja akcija u MGS-u
MGS WORLD MOBIL je krenuo sa velikom novogodišnjom akcijom - do kraja godine 15% popusta na sve Samsung mobilne telefone. Više informacija o akciji na sajtu http://mobilnitelefon.rs ili preko kontakt telefona 018/521-020.
Opširnije
Tech Data u potpunosti preuzima Avnet Technology Solutions
Tech Data Corporation je kompletirala akviziciju Technology Solutions, prethodno u vlasništvu kompanije Avnet, Inc. Na ovaj način je formiran vrhunski globalni distributer najraznovrsnijih IT rešenja, koji može podmiriti potrebe kako korporativnih korisnika i njihovih baza podataka tako i individualnih korisnika. „Ovo je značajan trenutak u istoriji naše kompanije i sa velikim zadovoljstvom talentovanim kolegama iz Technology Solutions želimo dobrodošlicu pod okrilje Tech Data“, rekao je Bob Dutkovski (Bob Dutkowsky), izvršni direktor...
Opširnije
Ko to najviše ugrožava Google?
„Preotimanjem“ zarade jedna komapnija iz Vašingtona zadaje posebne muke direktorima Google-a. To nije Microsoft, ne brine ih ni Fejsbuk, a ni Apple. Google kao internet pretraživač novac zarađuje od pretraga koje prethode online kupovini. Ono što brine direktore popularnog pretraživača, je sve veća tendencija potrošača da u potpunosti zaobilaze Google i direktno tragaju za željenim proizvodom na sajtu Amazona ili njegovoj aplikaciji za mobilne telefone. Prema podacima sa ComScorea, pretraga na Amazonu porasla je u poslednjih godinu dana za 73 odsto....
Opširnije
Viber nadmašuje sva očekivanja
Kada se pojavio prvi put, niko nije mogao niti da očekuje da će toliki uspeh doživeti na tržištu. Viber je objavio kako je broj korisnika trenutno onih koji koriste ovu aplikaciju u svetu premašio 100 miliona. Ova brojka nije konačna jer pojavom verzije za Symbian telefone taj broj biće, verujemo mnogo veći. Treba znati da se najavila nova verzija aplikacije za Windows Phone 7. Aplikacija trenutno će omogućavati samo razmenu IM poruka, ali u novom izdanju imaće i punu VoIP funkcionalnost. Viberom se trenutno obavlja preko dve milijarde minuta razgovora mesečno, a...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis