Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 14. maj. 2017.

Najmanji pametni mobilni telefon na svetu - Jelly

Dok brojne vodeće tehnološke kompanije proizvode mobilne telefone sa što većim ekranima, kompanija Unihertz proizvela je možda najmanji 4G pametni telefon na svetu pod nazivom Jelly.

Jelly ima 2,45-inčni ekran i dizajniran je tako da može stati u džep bez gubitka funkcionalnosti. Pokreće ga Android Nougat operativni sistem, a proizveden je u tri boje, beloj, plavoj i crnoj. Jelly ima prednju kameru od 2 MP i zadnju kameru od 8 MP.

Ovaj mobilni telefon je namenjen da bude alternativa korisnicima pametnih telefona koji ga mogu koristiti kao dodatni poslovni telefon ili prilikom večernjeg izlaska, prenosi Verge.

Jelly radi kao i ostali pametni uređaji. Sve aplikacije za Android sisteme možete instalirati na njega, ali one izgledaju dosta manje nego one na koje ste navikli, što će posebno oduševiti ljubitelje minijaturnih stvari.

Kompanija Unihertz saopštila je kako će Jelly ovog leta stići na tržište, a cena će mu biti 59 američkih dolara.


Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Huawei želi da preuzme tron od Samsunga i Applea
Trenutno treća najveća mobilna kompanija na svetu ima velike planove – Huawei za pet godina želi da prestigne Samsung i Apple. Nakon dugogodišnje dominacije Nokije na mobilnom tržištu, poslednjih godina ovim tržištem vladaju Samsung i Apple, dok su se na trećem mestu izmenile brojne kompanije. Prema podacima analitičke kompanije Gartner, u poslednjem kvartalu ove godine treće mesto na tržištu pametnih telefona zauzela je kineska kompanija Huawei – njihov udeo porastao je sa 5,4 odsto koliko su zauzimali u prvom kvartalu 2105. na 8,3 odsto u...
Opširnije
Ništa od jeftinijeg iPhonea
Tako barem tvrdi Patently Apple stranica koja se bavi Apple proizvodima. Smatraju da sve informacije koje su se do sada pojavile o jeftinijem iPhoneu pripadaju šalama. Zadnjih meseci skoro svakodnevno se pojavljuju nove fotografije koje "otkrivaju" kako će izgledati zadnja strana telefona. Pri tome se naglašava mogućnost u više boja, sa dosta neuglednim logom - crnom jabukom. Za ovu tvrdnje, kao dokaz uzimaju nedavnu Appleovu prezentaciju koja je započela sa "Designed by Apple in California" videom u kojem je prikazano sve u suprotnosti informacijama o jeftinom...
Opširnije
Galaxy Note II Samsung nam želi srećne praznike
Srećne božićne i novogodišnje praznike Samsung Galaxy Note II nam želi na svoj način, pomoću Kirigamija koja je japanska tradicionalna veština rezanja papira. Rezultat su simpatični trodimenzionalni oblici. Samsung je odlučio da nam dodatno pojasniti šta je to Kirigami u svojoj novoj reklami za Galaxy Note II.
Opširnije
Google i ove godine sprema dva nova Nexus smartphonea
Prema najnovijim glasinama koje stižu iz Kine, Google će i ove godine predstaviti javnosti dva nova Nexus smartphonea u isto vreme. Jedan će navodno imati 5-inčni, a drugi 5,5-inčni ekran, a oba modela će proizvoditi tajvanski HTC, koji se već neko vreme nalazi u finansijskim problemima. Neimenovani analitičar, koji je ujedno i izvor ove glasine, tvrdi da HTC-u proizvodnja novih Nexus telefona neće biti od velike pomoći, s obzirom na to da ni Nexus 9 tablet iz 2014. godine, koji je takođe proizvodio HTC, nije postigao uspeh na tržištu kakvom se kompanija nadala. ...
Opširnije
Razvoj mobilnih telefona
Više nego bilo koji drugi oblik telekomunikacijskih usluga, mobilni uređaji su imali velikog i trajnog uticaja na naše živote. Na samom početku mobilni telefoni su imali jednu i osnovnu funkciju a to je uspostava poziva, da bi se kasnije širilo na slanje SMS poruka, pa sve do današnjih smartphonea koji imaju mnogo više funkcija. Kako je sve počelo i kako je tekla evolucija mobilnih uređaja pogledajte na sledećoj slici.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis