Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Postavljeno: 18. maj. 2017.

Najavljen Far Cry 5

Ubisoft je službeno najavio Far Cry 5, novi nastavak poznatog open-world serijala. Sudeći po Ubisoftu, dodatni detalji o projektu slede "uskoro", a do sada je potvrđeno tek da će igra biti objavljena do 31. marta 2018. godine. Iako nije poznato gde će radnja biti smeštena ovog puta, najviše dosadašnjih glasina upućuje na divlji zapad. Službene potvrde još uvek očekujemo, a gotovo je sigurno da će svi detalji biti otkriveni tokom ovogodišnjeg sajma E3.

Prethodni nastavak serijala Far Cry, sa podnaslovom Primal je bio smešten u praistoriju, ali službeno se nije smatrao punim nastavkom, već više spin-off naslovom. Ubisoft je prošle godine potvrdio da je pravi nastavak Far Crya 4 u pripremi ali da ga najverovatnije nećemo videti pre 2018. godine.

Osim Far Crya, ove godine nećemo videti novi nastavak još jedne od uspešnih Ubisoftovih franšiza. Naravno, reč je o serijalu Assassin's Creed za koji su u Ubisoftu sigurni da je najbolje da se pokuša odmaknuti od dosadašnje prakse redovnog izdavanja novih nastavaka svake godine.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Borderlands 2 na PS3
Dobra vest za vlasnike PlayStationa 3 kojima su digitalni primerci igara srcu bliži od onih fizičkih. Sony je potvrdio da će se nadolazeći Borderlands 2 na PSN-u moći kupiti od prvog dana prodaje, 21. septembra. U teoriji, PSN verzija koštaće vas jednako kao i ona u maloprodajnim trgovinama, tačnije 59,99$. Ipak, igru je u fizičkom izdanju uz određene popuste već moguće kupiti po znatno nižim cenama, pa će štedljivi igrači verojatno ipak odlučiti za kupovinu standardne verzije. Ova praksa predstavlja još jedan znak važnosti digitalne distribucije igara...
Opširnije
FIFA 13 trailer prikazuje Balotelievu Hulk proslavu
Ovaj trailer prikazuje snimanje pokreta Jay Demerit-a i Alain Rochat-a, fudbalera koji igraju za Vancouver Whitecaps. Takođe prikazuje i Mario Baloteli Hulk proslavu zajedno sa mnogobrojnim presonalnim animacijama. EA je potvrdio da će se FIFA 13 pojaviti 25 septembra u Americi i tri dana kasnije u Evropi.
Opširnije
GTA V: Novi screenshot-ovi pokazuju ajkulu, podmornicu, avion...
Pet novih Grand Theft Auto V screenshot-ovi su objavljeni. Pored mnogih stvari, oni prikazuju ajkulu i mini podmornicu, prikaz neke misije u otvorenom svetu igre kao i avion. Rockstar je potvrdio da će se GTA V pojaviti na proleće 2013. godine za PS3 i Xbox 360, dok su PC i Wii U verzija još uvek u razmatranju.
Opširnije
Dnevnik Ridge Racer Unbounded prikazuje modove
Evo novog razvojnog dnevnika za predstojeću Ridge Racer Unbounded igru. Ovaj Xbox 360, PS3 i PC naslov je razvio finski studio Bugbear Entertainment, koji je poznat po FlatOut naslovu a takođe odgovoran za cenjenu PSP trkačku simulaciju Sega Rally Revo. U ovom videu Bugbear govori o različitim modovima u igri, editoru staza, dizajniranju staza i benificijama namenskog trkačkog engine-a koji pokreće Ridge Racer-a. Igra će se pojaviti u prodavnicama širom sveta 20. marta.
Opširnije
Dragon Age: Inquisition ima novi trailer i datum izlaska
Datum izlaska Dragon Age: Inquisitiona upravo je najavljen uz potpuno novi trailer koji ne prikazuje ni trunku stvarnog gameplaya. Igra na područje Severne Amerike izlazi 7. oktobra, dok u Evropu stiže u petak, 10. oktobra. Iako trailer ne prikazuje stvarne snimke igranja igre, čini se da je u potpunosti sastavljen od animacija kreiranih kroz igrin engine. Budući da govorimo o Frostbiteu 3, jasno je da možete očekivati neke prelepe virtualne scene. Zapravo, ako ćemo biti pošteni, imamo prilike da vidimo scene koje deluju kao gameplay kroz nekoliko sekundi celog videa, samo bez...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis