Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r computers i2 computers i2 Radio In Radio In strogmen strogmen Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS BankerInterNet BankerInterNet

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 24. mar. 2017.

Kingston Digital drugi najveći proizvođač klijentskih SSD-ova na svetu u 2016. godini

Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, vlasnik je 16 odsto svetskog tržišta klijentskih SSD uređaja za 2016. godinu. Podatke je sakupila i objedinila istraživačka kompanija Forward Insights, koja analizira industriju trajnih memorija još od 2008. godine. Forward Insights je najistaknutija kompanija koja snabdeva nezavisnim analizama tržišta i informacijama mnoge proizvođače, uključujući i Kingston.

Po istraživanju Forward Insightsa, ukupan broj od 63 miliona klijentskih SSD-ova isporučen je širom sveta u 2016. godini, od čega je 10,1 miliona jedinica isporučio Kingston. Ova količina predstavlja 16 odsto tržišta to jest drugo mesto na svetskom tržištu, pokazujući rast kompanije Kingston na polju proizvođača SSD uređaja. Prodaja kanalu sastoji se od distributera, preprodavaca, maloprodaja/internet prodavnica, graditelja sistema i solution providera.

“Želja za prebacivanjem na SSD nastavlja da raste kako i korisnici i korporativna klijentela uviđaju prednosti prelaska sa hard-diskova,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Već skoro 30 godina, Kingstonov fokus i suštinska snaga na polju prodaja nalazili su se u našim partnerskim klijentima širom sveta. Naši odlični odnosi sa njima pomogli su nam da razvijemo svoj SSD sektor globalno još otkako smo isporučili prvi uređaj 2009. godine. Najnoviji rezultati iz Forward Insightsa pomažu nam da potvrdimo trud i sa sigurnošću podelimo uspeh sa našim partnerima. ”

“Naša istraživanja pokazala su da su ostali proizvođači SSD uređaja odgovorni za 60 odsto svih isporuka prošle godine pošto je određeni broj proizvođača memorija umanjio njihovo poslovanje,” izjavio je Gregori Vong, Predsednik i glavni analitičar u kompaniji Forward Insights. “Iako se isporučuju od sredine drugog kvartala 2016. godine, isporuke klijentskih SSD-ova ostale su na zavidnom nivou i Kingston je jedan od vodećih u ovoj kategoriji.”

Kingston možete naći na:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Buffalo priprema 1TB 2.5-inča hard disk
Buffalo Inc. je ove nedelje najavio HD-IN1.0TS, 2.5-inčni hard disk sa kapacitetom od 1TB. Prikladan za pokretne uređaje, ovaj 1TB hard disk će imati SATA interface, jednogodišnju garanciju i dolaziće opremljen Acronis True Image HD-om a po ceni od 219$ prodavaće se u prodavnicama širom sveta početkom maja.
Opširnije
Koji je najbolji način da sačuvate podatke
Postoje više načina na sačuvate vaše bitne podatke, koji je vama najsigurniji i najbolji, to je već pitanje, je svaki način arhiviranja ima svoje loše strane. Najstariji način i i najčešće korišćen bar kod nas i dalje je staromodni način čuvanja na diskovima. Pošto kod nas blurej diskovi još nisu popularni i većina njih još koristi DVD, logično je da će na ovoj vrsti optičkih diskova najviše čuvati podatke. Ujedno cena rezača, a i samih diskova, relativno je niska. Diskovi imaju kapacitet od 4,7 GB, što je...
Opširnije
Patriot dolazi sa Pyro SE SATA 6.0 Gbps solid state diskovima
Patriot Memory je danas predstavio nove solid state diskove iz Pyro SE serije koji imaju SATA 6.0 Gbps interface, sinhronu MLC NAND Flash memoriju i SabdForce SF-2281 kontroler. Ovi novi diskovi imaju i TRIM podršku a daju brzinu čitanja do 550 MB/s i brzinu pisanja do 520 MB/s. Pyre SE linija dolazi sa 60 GB, 120 GB i 240 GB modelima a njihova cena još uvek nije poznata.
Opširnije
Sharp objavio lansiranje XV-Z17000 3D DLP projektora u Japanu
Sharp XV-Z17000 prvi put je u Americi najavljen septembra 2010. godine. Napravljen prvo za Američko tržište posle par meseci od premijere ovaj model projektora se pojavio i na japanskom tržištu. XV-Z17000 dolazi sa HDMI 1.4a izlazom, 30 000:1 kontrastom, 1 600 ANSI osvetljenjem i parom 3D naočara a koštaće oko 400 000 Yen-a u Japanu.
Opširnije
Verbatim izdao Store 'n' Stay flash memoriju
Verbatim USA je pustio u prodaju ove nedelje visoko portabl i laku za gubljenje flash memoriju pod nazivom Store 'n' stay. Ova USB 2.0 memorija viri samo 5 mm iz USB konektora i nije vidljiva više od nano WiFi prijemnika. Dolazi sa doživotnom garancijom i 4 Gb, 8 Gb i 16 Gb kapaciteta, a cena se kreće od 20 $ do 60 $
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka NITURS NITURS FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis