Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 20. apr. 2017.

Facebook Messenger sada ima 1.2 milijarde korisnika

Kompanija Facebook je saopštila da Facebook Messenger sada ima 1.2 milijarde korisnika u svetu, što je 700 miliona korisnika više u odnosu na podatke iz 2014. godine.

Samo od juna 2016, broj korisnika popularnog servisa za razmenu poruka porastao je za 200 miliona, što može da se smatra izuzetno velikim uspehom.

Messenger tako sad po broju korisnika je rame uz rame sa WhatsAppom, drugom Facebookovom aplikacijom za razmenu poruka, a znatno je veći u odnosu na veliki broj konkuretskih aplikacija na tržištu.

Kompanija je u februaru saopštila da svakog meseca oko 400 miliona ljudi koristi usluge glasovnih i video poziva, dok se pošalje oko milijardu poruka, prenos Forbes.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Obnovljen OneDrive za Windows Phone
Microsoft je objavio novo izdanje aplikacije OneDrive za Windows Phone. Nova verzija 4.2 donosi uobičajene ispravke bugova i poboljšanja performansi, ali i neke nove funkcionalnosti. Dodata je mogućnost odabira mape na sistemu datoteka mobilnog telefona za preuzimanje iz oblaka, a implementiran je i novi indikator napretka uploada i downloada. Omogućeno je i jednostavnije deljenje sadržaja sa OneDrivea odabirom željenih kontakata. Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje s Windows Phone Storea.
Opširnije
Google u čast Grimovih bajki
Najpoznatiji internet pretraživač "Google" promenio je juče svoj logo povodom 200 godina od štampanja "Dečijih i porodičnih bajki", prve knjige braće Jakoba i Vilhelma Grima. Pre dva veka, 20. decembra 1812. godine, u Nemačkoj je izašla iz štampe prva knjiga "Dečijih i porodičnih bajki", braće Grim. Tokom proteklih vekova one su doživele bezbrojna izdanja i prevedene su na 170 svetskih jezika. Pored Luterove verzije Biblije, smatraju se za najpoznatije delo istorije nemačke književnosti. Rukopisi braće Grim, koji se čuvaju u njihovom muzeju u Kaselu,...
Opširnije
Sledeća verzija Androida bi se mogla zvati Nutella
Kao što je poznato, kompanija Google je prošlog meseca najavila da će dopustiti korisnicima da izaberu ime za novu verziju njenog operativnog sistema, a najpopularniji predlog je Nutella. Novi Android će verovatno nositi ime po popularnom i ukusnom namazu Nutelli, a to je putem Twittera nagovestio potpredsednik odeljenja za Android, Chrome OS i Play Store Hiroshi Lockheimer objavljujući screenshotove menija restorana koji koriste namaz od lešnika i čokolade. Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu imena novog Androida. Kompanija Google trenutno razmatra sve...
Opširnije
Nova Nokia & Microsoft uzdanica ima premijeru 5. septembra
Kada se udruže dva posrnula giganta, kao što su Nokia i Microsoft, na polju pametnih telefona, sve je moguće. Njihov novi zajednički projekat koji bi trebao napraviti revolucionarni korak napred za obe kompanije bi trebao ugledati svetlost dana 5. septembra na sajmu Nokia World. Zanimljivo je da je to svega nedelju dana ranije u odnosu na novi iPhone, ali ozbiljno pitanje je da li će taj novi uređaj moći da parira po karakteristikama Apple modelu. Obe kompanije imaju velika očekivanja - Microsoft očekuje da će novim Windows-om stići ili i prestići zastupljenost u odnosu na...
Opširnije
Opera 12.00 alpha lansirana, donosi hardware acceleration, WebGL podršku...
Opera 12 alpha, poznatija kao Wahoo dolazi sa ažuriranom verzijom ˝Carakan˝ JavaScript engine-om, 40% bržim učitavanjem, 30% manje zauzetosti memorije u JavaScript-intense site-ovima, novi HTML 5 analizatorom, WebGL podrškom, hardware acceleration mogućnostima, obnovljenim temama i novim poljem za adrese koji nudi bolje pretraživačke predloge. Pored svega ovoga tu je i Star funkcija koja omogućava korisniku da doda stranice u bookmarks ili Speed Dial lako i brzo. Opera 12.00 je dostupna za Windows, Mac OS i Linux operativne sisteme.
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis