Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 18. apr. 2017.

Diablo III - počelo testiranje Necromancera

Blizzard je objavio kako je pokrenuto beta testiranje Necromancera, novog lika koji uskoro stiže u akcioni RPG Diablo III.

Učestvovanje u beta verziji je omogućeno samo onima koji su u njega pozvani, a dodatne detalje o prijavama potražite ovde.

"Moć krvi, kostiju, kletvi i horde poslušnih podanika su spremni za Necromancera", kažu Blizzardovci, te nam ovom prigodom nude uvid u njegove (ili njene) sposobnosti u posebnom blogu.

Valja upozoriti kako sve navedene specifikacije i postoci ne predstavljaju finalnu verziju na koju će imati uticaj ova beta, te da u testiranju nisu dostupni legendarni predmeti i setovi za novog heroja koji će se priključiti ratu protiv paklenih stvorenja.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Chaos Reborn stiže na Early Access
Chaos Reborn, nova igra autora legendarnog X-Coma, Juliana Gollopa, iduće nedelje će stići na Steamov Early Access. Igra će od utorka, 9. decembra, biti dostupna svim zainteresovanim igračima i to u PC, Mac i Linux verzijama. Chaos Reborn je nastavak Gollopovog kultnog klasika Chaos: The Battle of Wizards. Radi se o strateškom RPG-u na poteze koji je sredstva za razvoj prikupio na Kickstarteru, gde mu je nešto više od pet hiljada igrača obećalo 210.000 američkih dolara. Razvojni tim tvrdi da iza prelaska na Early Access stoji želja da se dodatno povežu sa...
Opširnije
EA Origin nudi velika sniženja (ali samo u Velikoj Britaniji)
Dve nedelje nakon što je šef Electronic Arts-ovog Origin-a, David DeMartini, rekao da njegova kompanija ne namerava ponuditi velika sniženja kao na Steam-u, Origin je za Britaniju ponudio masovna sniženja igara od 50 i 75 procenata, a i više. Drastična sniženja na Origin-u, koja pored ostalog obuhvataju spuštanje cene Dragon Age-a sa 40 na 5 funti i Batman: Arkham Asylum-a sa 20 na 5 funti, trenutno važe samo za britansko tržište.
Opširnije
Rise of the Triad se isplatio već nakon nedelju dana
Prerada kultnog FPS-a sa početaka žanra, čiju ste duhovitu ovogodišnju E3 prezentaciju mogli pogledati ovde, isplatio je svoju izradu i počeo donositi čisti profit svojim autorima već nedelju dana nakon izlaska 31. jula. Nažalost, Interceptor Entertainment nije precizirao u koliko se primeraka igra prodala, ali cifra je sigurno respektabilna za jedan naslov koji odudara od modernih trendova onoliko koliko je to slučaj sa Rise of the Triadom. Podatak je tim impresivniji zbog toga što razvoj nije bio jeftin kao razvoj nekih naslova iz indie produkcije (recimo, Dear...
Opširnije
LEGO Star Wars: The Force Awakens beleži dobre prodajne rezultate
Pre nešto više od nedelju dana na tržište je stigao LEGO Star Wars: The Force Awakens, a Warner Bros. je sada potvrdio da je ovo najuspešnija LEGO Star Wars igra do danas. The Force Awakens vrlo je uspešan i u odnosu na brojne druge LEGO igre, a ispred njega nalaze se tek Batman (2008), Indiana Jones (2008) i Marvel Super Heroes (2013). Valja spomenuti da je LEGO Star Wars: The Force Awakens zaseo na sam vrh najuspešnijih konzolaških igara u klasičnim trgovinama prošle nedelje, što je odličan početak za igru koja pripada...
Opširnije
Test Drive: Ferrari najavljen
Izdavač Bigben Interactive je danas najvio Test Drive: Ferrari, potvrđujući tako devetnaesto izdanje ove trkačke serije. Premijera igre je zakazana za 30. mart za PC, PS3 i Xbox 360 a detalji priče i proizvođača igre su još uvek disktabilni. Govorka se da će se kao proizvođač igre potpisati Slightly Mad Studios, proizvođač koji stoji iza Need for Speed: Shift igre. Poslednja igra iz Test Drive serije je bila Test Drive: Unlimited 2 koju je proizveo Eden Games iz kog su u junu ove godine od 80 progremara otišla 51.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis