Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Postavljeno: 18. maj. 2017.

Cossacks 3 dobio novi DLC

GSC Game World je pustio u prodaju Path to Grandeur, nove dodatak za njihov RTS Cossacks 3 koji u svet igre uvode nove sadržaje.

Konkretno reč je o dve nove nacije, Mađarsku i Portugal, nove jedinice, i dve nove kampanje, Španiju i Otomansko carstvo.

Valja naglasiti kako su spomenute nove frakcije sastavni deo Deluxe izdanja Cossacksa 3, dok će ih vlasnici standarnog izdanja imati prilike da zaigraju od 30. maja, ali kampanje ipak ostaju vezane uz DLC.

Kad već spominjemo ovaj RTS, recimo i kako se isti na Steamu trenutno nudi uz 40 posto popusta, a dodatne detalje o svemu potražite ovde.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Top 10 PC igara (17.04 - 24.04.2012.)
1. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks) 2. Football Manager 2012 (Sega Europe Ltd) 3. The Sims 3 Showtime (EA) 4. Mass Effect 3 (EA) 5. The Sims 3 (EA) 6. Star Wars: The Old Republic (EA) 7. Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai (Sega Europe Ltd) 8. The Sims 3: Generations (EA) 9. The Sims 3: Pets (EA) 10. Battlefield 3 (EA)
Opširnije
Black Ops II - Revolution na PC i PS3
Kao što je i najavljeno, mesec dana nakon verzije za Xbox 360 na tržištu se pojavio novi DLC pod imenom Revolution za Call of Duty: Black Ops II za PC i PlayStation 3. Fanovi ovog pucačkog serijala već znaju detalje. Dodatni sadržaji donose nove mape Hydro, Grind, Downhill i Mirage, i dosta pucanja. Prva je mapa "Die Rise" smeštena u nebodere razrušenog kineskog grada prepunjenog hordama nemrtvih, dok je "Turned" novi način igranja koji igračima omogućava da postanu zombiji. Cena ovog DLC-a je 14,49 eura.
Opširnije
To End All Wars dobija ekspanziju
Ekipa Matrix Gamesa je najavila To End All Wars: Breaking the Deadlock, ekspanziju poteznog strateškog naslova To End All Wars koja bi trebala biti puštena u prodaju 24. februara. Poznavateljima istorije će priča o mrtvoj trci i zapinjanju u rovovima na zapadnom bojištu u vreme Prvog svetskog rata biti poznata, a dodatak je fokusiran na ostala bojišta na kojima su obe frakcije tražile nove prilike za napredak i saveznike. Uz dodatak pet novih scenarija, Breaking the Deadlock značajno proširuje sadržaj originala i daje igračima priliku da se...
Opširnije
Serious Sam 3 - akciona igra odložena za novembar
Ustvari Serious Sam 3 je trebalo da se pojavi 18. oktobra na tržištu ali je Croteam odlučio da premijeru igre odloži novembar. Oni žele da dobiju na vremenu da isprave neke greške i doteraju igru. Croteam je objasnio da ovim potezom neće ništa značajno pormeniti u igri samo da će je dodatno istestirati i srediti neke bug-ove. Prema informacijama koje se mogu naći na internetu Serious Sem 3 će se pojaviti 22. novembra a na nama je da sačekamo do tada...
Opširnije
The Vanishing of Ethan Carter Redux sada dostupan za preuzimanje
Ukoliko ste već vlasnik igre The Vanishing of Ethan Carter, razveseliće vas nova vest iz The Astronauts studija. U promet je puštena Unreal Engine 4 nadogradnja koju svi vlasnici „stare“ igre mogu besplatno preuzeti. Ova nadogradnja nosi ime Redux, a osim grafičkih elemenata donosi i sasvim novi sistem snimanja pozicije, nove lokacije i sređene delove igre koje su neki igrači prijavljivali kao prestrašnima ili previše napornima. Zbog svih dopuna, nova verzija igre će zahtevati i jače računare – za pokretanje Reduxa ćete trebati barem...
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis