Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In IGO Servis Ra?unara IGO Servis Ra?unara Mobilni Telefoni - MGS Mobilni Telefoni - MGS recfilm recfilm

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 27. nov. 2012.

Besplatni razgovori i poruke

Skype, WhatsApp i Viber dobili su konkurenciju u vidu aplikacije Libon koju je predstavio Francuski mobilni operater Orange. I ako su svesni činjenice da ove aplikacije oduzimaju sve veći deo prihoda telekomunikacijskim operaterima, Orange-ovi predstavnici istakli su kako je situacija vrlo jednostavna, odnosno telekomunikacijski operateri moraju korisnicima ponuditi najbolja rešenja jer će inače odabrati nešto drugo.

Ova aplikacija trenutno omogućava besplatno zvanje i razmenu tekstualnih poruka širom sveta a trenutno je dostupna samo za iPhone i potpuno je besplatna za korišćenje.

Verzija za Android trebala bi biti dostupna tokom prvog kvartala sledeće godine.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


Siri stiže na Mac računare
Apple će izdati Siri sistem za glasovno upravljanje i pretraživanje koji će biti namenjen uređajima na OS X-u, odnosno Mac i iMac računarima. Obzirom da je poznato kako Apple intenzivno radi na buildu 10.9 OS X-a, vrlo je verovatno da će Siri biti deo nove nadogradnje. U svakom slučaju, možemo slobodno konstatovati kako Siri za Mac-ove definitivno dolazi.
Opširnije
Apple postavio OS X Mountain Lion Developer Preview 3
Apple je objavio treći razvojni prikaz za svoj OS X Mountain Lion operativni sistem za Mac-ove i Mackbook-ove. Developer Preview 3 (Build 12A178q) je objavljen od strane članova Mac Developer Program-a. Dok change-log nije objavljen, broj poznatih problema koji su ispravljeni su se našli na listi. OS X Mountain Lion je Apple-ov sledeći operativni sistem za Mac, Macbook, Mac Pro i Mac Server. Najavljen je za kraj leta ove godine.
Opširnije
Skype u 3 dimenzije
U nedelju kada se obeležava 10. godišnjica Skypea iz Microsofta su potvrdili da u planu razvoja imaju uvođenje mogućnosti ostvarivanja 3D video poziva. Iako upozoravaju da ih sigurno godine dele od komercijalnog lansiranja te mogućnosti, sigurno je da je tehnologija za to već dostupna. Veliki napredak je postignut zadnjih godina u razvoju 3D ekrana, ali problem im još uvek predstavlja snimanje u toj tehnologiji. Microsoft u svojim laboratorijima trenutno može ostvariti 3D video pozive, međutim specijalne 3D kamere moraju biti kalibrisane i postavljene pod idealnim uglom,...
Opširnije
Dropbox 2.4
Pod oznakom 2.4 dostupna je nova verzija Dropbox aplikacije za Windows i Mac računare. Pored ispravljenih bugova nova verzija donosi i integrisanu Screenshot Sharing opciju koja vam olakšava spremanje vaših screenshootova. Svaki put kada recimo na Windows računarima pritisnete Print Screen tipku ili kombinaciju Alt + Print Screen pojaviće se Dropboxov dijaloški okvir i ponuditi vam da screenshoot spremite u njegov direktorij. Ako ne želite da Dropbox upravlja vašim screenshotovima, dovoljno je uz odabranu kombinaciju pritisnuti i tipku Shift kako bi se u...
Opširnije
Foursquare oglašavanje
Foursquare se pridružio oglašavanju na zanimljiv način - oglas će biti naplaćen tek nakon što korisnik fizički ili putem aplikacije poseti lokaciju oglašivača. Oglasi koriste isti algoritam kao i opcija Explore unutar aplikacije što omogućuje korisnicima koji traže određen pojam ili lokaciju, videti i povezane oglase u rezultatima pretrage. Usluga je dostupna tek određenim korisnicima u SAD-u, Britaniji, Turskoj, Brazilu i Rusiji, a uskoro će biti omogućena i u ostatku sveta.
Opširnije
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis