Joombooz - izrada sajtova Joombooz - izrada sajtova Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Svetska kinematografija na jednom mestu - Prolog.r Radio In Radio In Vetmedica Vetmedica Super Radio Super Radio pc-igre pc-igre

NAZAD
Rejting
Postavljeno: 14. apr. 2017.

AMD lansirao nove Ryzen 5 desktop procesore

Nakon što su u februaru na tržište lansirali Ryzen 7 seriju procesora, iz AMD-a su sada odlučili svojim potencijalnim kupcima ponuditi i nešto jeftinije Ryzen 5 CPU-ove.

Ryzen 5 modeli procesora su namenjeni prvenstveno igračima koji streamaju igre online i radnim mašinama koje koriste multi-threading funkcije procesora.

AMD će u prodaju pustiti 4 modela Ryzen 5 procesora: 1600X donosi 6 jezgara frekvencije 3,6GHz, a koštaće 250 dolara, dok će 1600 model imati 6 jezgara frekvencije 3,2GHz, ali će zato biti i nešto jeftiniji sa cenom od 220 dolara.

Još jeftiniji će biti model 1500X, koji ima 4 jezgre frekvencije 3,5GHz, a koji će koštati 190 dolara, kao i model 1400, koji za cenu od 170 dolara nudi 4 jezgra frekvencije 3,2GHz. frekvencije 3,6GHz, a koštaće 250 dolara, dok će 1600 model imati 6 jezgri frekvencije 3,2GHz, ali će zato biti i nešto jeftiniji sa cijenom od 220 dolara.

Još jeftiniji će biti model 1500X, koji ima 4 jezgre frekvencije 3,5GHz, a koji će koštati 190 dolara, kao i model 1400, koji za cijenu od 170 dolara nudi 4 jezgre frekvencije 3,2GHz.

Podeli:
Autor: ITN Team     

Ostavite komentar

Ocenite


Preporučujemo:


BioBots kreirao 3D printer koji može printati živo ljudsko tkivo
Osnivači BioBotsa, Danny Cabrera i Ricardo Solorzano, osmislili su poseban 3D printer koji koristi specijalnu tintu koja se može kombinovati sa živim ćelijama i tako isprintati žive strukture tkiva. Ovo otkriće predstavlja veliki napredak u dugogodišnjem istraživanju procesa proizvodnje živog tkiva, koji se sve do sada zasnivao na jako skupoj i zastareloj opremi. Ova posebna tinta sadrži poseban fotoinicijatorski prah, koji omogućava izgradnju struktura od biološkog materijala bez upotrebe pritiska ili ultraljubičastog osvetljenja koje koriste ostale slične...
Opširnije
SteelSeries najavio nove gejmerske slušalice
Na tržištu PC periferija namenjenim gejmerima uskoro stiže novi headset kompanije SteelSeries, namenjenom ljubiteljima igre World of Warcraft. Headset nosi naziv Siberia Elite World of Warcraft Edition Headset, a krasi ga zanimljiv dizajn sa osvetljenim runama, crnim sunđerom na školjkama za uši, kao i laganim nosačem slušalica. Specifikacije slušalica uključujui podršku za Dolby tehnologije i 7.1 zvuk, snimanje audio profila korištenjem SteelSeries Engine 3 softvera, kao i frequency response od 16 do 28.000 Hz, otpor od 32 oma, i kabli...
Opširnije
Novi Value Glossy foto-papir donosi Epson kvalitet u svakodnevnicu
Epsonov novi Value Glossy foto-papir donosi pristupačno rešenje za svakodnevnu foto-štampu. Bilo da su u pitanju fotografije sa odmora koje stavljamo na frižider ili slike za školski projekat, ovaj pristupačni foto-papir će bez izuzetaka pružiti Epsonov kvalitet. Ovaj foto-papir dizajniran je sa posebnom pažnjom tako da u kombinaciji sa Epsonovom gamom mastila daje najbolji mogući kvalitet. Ovo je takođe odlična vest za korisnike inkdžet štampača sa zadnjom fiokom za ubacivanje papira, koji mogu da iskoriste sve prednosti ovog pristupačnog paira. ...
Opširnije
HIS predstavio IceQ Radeon HD 6570 grafičku karticu
HIS je uzeo pod svoje Radeon HD 6570 i malo je modifikovao. Rezultat tog procesa je grafička kartica pune visine sa plavim PCB koji koristi tiha lai efikasan IceQ dual-slot hladnjak. Radeon HD 6570 IceQ ima 480 Stream procesora, GPU clock-ovan na 650 MHz, 128-bit memorijski interface, 1 GB DD3 VRAM-a clock-ovan na 1600 MHz, D-Sub, DVI i HDMI izlaz. HIS Radeon HD 6570 IceQ se trenutno pordaje po ceni od 74.99$.
Opširnije
Logitech Harmony Link pretvara vaše iOS i Android uređaje u daljinski
Dajući mobilnim uređajima još po neku funkciju, Logitech je razvio Harmony Link platformu pomoću koje ljudi mogu da koriste svoje iPhone, iPod, iPad i Android uređaje kao univerzalne daljinske upravljače. Harmony Link pakovanje koje se povezuje preko WiFi konekcije sa tablet-ima i telefonima uparenim preko Harmony Link aplikacije dozvoljava vam da kontrolišete do devet uređaja u kući. Najavljena za oktobar Harmony Link ima preporučenu cenu od 100$.
Opširnije
NAJNOVIJA EMISIJA NA WEB-u

PRIJAVI SE NA MAILING LISTU
Banker Hosting Banker Hosting GamePlay GamePlay Privatnik sam Privatnik sam Moja Zubarka Moja Zubarka FlipThug
FlipThug
Radio BANKER - Nis Radio BANKER - Nis